aeon flux

ready for the action now, danger boy?

az első kép a titánok haragjából Zalaba_Ferenc
2011. december 02. 23:58:59

Kategória: film 2 komment

A Clash of the Titans ölég rossz film volt, pedig jaj, de szerettem az előzeteseit, és biztos vagyok benne, hogy a folytatás trailerétől is elszáll majd a fejem, mert már az első képkocka felvétele előtt is beígértek egy olyan monsztát, amely krakeneket eszik reggelire, és gigaskorpiókat piszkál ki a körme alól. Szerencsére az EW-ben debütált első kép még messze van a fent említett fejlevételtől, ellenben annyit már tudni ehet, hogy a folytatás (Wrath of the Titans) 10 évvel később játszódik, a titánok főmuftija, Kronosz elkapja Zeuszt (Liam Neeson), és a apróságai szabadon engedésén ügyködik, ám jön Perszeusz, és mindenkit a helyére parancsol. A folytatáshoz többek között Rosamund Pike, Bill Nighy és Edgar Ramírez adja az ívet, Ralph Fiennes visszatér Hadészként, Jonathan Libesman pedig rendez, remélhetőleg némileg összeszedettebben, mint a Battle LA idején.

Címkék

fantasy clash of the titans ralph fiennes sequel liam neeson adventure bill nighy sam worthington rosamund pike edgar ramirez film kep filmkep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr814541133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gaillard 2011.12.03. 00:22:50

Liebesman még közepes filmet sem rendezett, nem hogy jót. De a cast miatt persze megnézzük ezt is.

Ismeretlen_1068 2011.12.03. 00:25:14

Rosamund Pike lesz Androméda. http://www.youtube.com/watch?v=Vh78T--ZUxY

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása