aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék trailer: modern warfare 3 - the vet and the noob Zalaba_Ferenc
2011. november 09. 07:18:12

Kategória: 1 komment

"A kést kellett volna használnom?" Az ActiVision a Call of Durty-sorozat legújabb tagjának megjelenését újabb élőszereplős trailerrel köszönti, méghozzá nem is akármilyen közreműködőkkel. Ha esetleg még haboznál a megvásárlással: a Black Opsszal ellentétben a MW3 durva jó!

Címkék

ps3 fps xbox360 call of duty pc game modern warfare game trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr604540446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2011.11.12. 08:15:07

Kommentek: Remo: 2011. 11. 09. 8:57 Lehet a játék akármilyen, ha a szerverkiszolgálás olyan rémálom lesz, mint a Black Ops esetében akkor megette a fene az egészet! aeon_flux: 2011. 11. 09. 9:01 Olvasom, hogy az Elite-szolgáltatással már most gondok vannak (ami már csak azért is necces, mert laza 50 dollárba kerül). Egyébként az elmúlt 24 órában, mióta megvan a játék (PS3-on), nekem nem volt szervergondom, habár feltételezhető, hogy a legtöbben majd csak hétvégén csatlakoznak fel rá. porter: 2011. 11. 09. 11:38 szívfájdalmam, de most ez kimarad. talán fél év múlva. fogom akkor is élvezni? addigra a többség kiismerheti a "térképbugokat" és akkor azért fogom földhöz vágni magam :) a dc universe-t kipróbáltad? 2 hete ingyenes lett a us store-ban. ottóka: 2011. 11. 09. 20:21 Aeon Flux ! Na, és az Uncharted 3.-hoz volt szerencséd ? Ha a MW3 durva jó, akkor a sivatagi kaland milyen volt számodra ? :D dick laurent: 2011. 11. 09. 20:46 ugyan nem vagyok AE, de már végigvittem az uncharted 3-at, és elmondható róla, hogy valószínűleg az év játéka. a hossza kb. a megszokott. rögtön feltűnt, hogy az első fele inkább a játék első és második részét ötvözi, tehát akad jópár fejtörő is, ami azért lassítja a játékmenetet. nekem kicsit úgy tűnt, hogy ezeket jobban szét kellett volna szórni a játékban, de úgy a 22 pályás játék közepén iszonyatos sebességre kapcsol, és talán még túltesz a második rész intenzitásán is - itt tényleg egymást érik a csúcspontok. a pályák eszméletlen kidolgozottak, a grafika még szebb és aprólékosabb, a motion capture tovább konvergál a tökéletes fel, de persze nem éri el azt. nagy újítás, hogy tovább fejlesztették az ökölharcot és drake gesztusai és mozgáskultúrája is nagy-nagy upgrade-en esett át. a szinkront és a különös igénnyel elkészített zenét nem hinném, hogy dicsérni kell, már ez első részben is tökéletesek voltak. továbbra is elmondható, hogy az uncharted után minden játék kicsit visszalépés, és minden más platform nyüstölője sajnálhatja, hogy a megjelenés kizárólag ps3-ra szorítkozik. minden apró hibája mellett is 10 pontos játék. ez a single, a multit még nem próbáltam, de nem hiszem, hogy ebben sikerült nagyot alkotni.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása