aeon flux

ready for the action now, danger boy?

halloween: milyen horrort nézel ma este? Zalaba_Ferenc
2011. október 31. 08:29:09

Kategória: Szólj hozzá!

Tavaly érthető okokból kimaradt (Gee érkezését október 31-ére vártuk, aztán azt a tíz napot, amit ráérősen odabent töltött, azóta elképesztő agilitással pótolja), de ma ismét megrendezésre kerül baráti köreimben az éves horrornite (immáron hetedik alkalommal). Nyomasztó, lassan fel- és beépülő, no meg régi ne-trükköket-nézd-hanem-a-hangulatát-szív-magadba cuccok ilyen estéken működésképtelenek, de így is sikerült egész érdekfeszítő(nek tűnő) pakkot összeállítani. Szóval nálunk a következő lesz a menü:

Tavaly érthető okokból kimaradt (Gee érkezését október 31-ére vártuk, aztán azt a tíz napot, amit ráérősen odabent töltött, azóta elképesztő agilitással pótolja), de ma ismét megrendezésre kerül baráti köreimben az éves horrornite (immáron hetedik alkalommal). Nyomasztó, lassan fel- és beépülő, no meg régi ne-trükköket-nézd-hanem-a-hangulatát-szív-magadba cuccok ilyen estéken működésképtelenek, de így is sikerült egész érdekfeszítő(nek tűnő) pakkot összeállítani.

Szóval nálunk a következő lesz a menü:

TUCKER & DALE VS. EVIL. A Wrong Turn, TCSM és Wolf Creek jellegű redneck slasherek kifordított paródiája, ahol a tajparasztok a rendes gyerekek, a hozzájuk befutó tinik meg teljesen félreértik a helyzetet, és saslikot csinálnak magukból.

THE LOVED ONES. Erről az ausztrál darabról már regéltem korábban. Kiszámíthatatlan mélységekbe és magasságokba pörgő torture porn őrület, melyben még a zsáner törvényeit sem kímélik. Mintha a Hostel találkozna a High School Musicallel.

ATTACK THE BLOCK. Idegen csupafog gorilla-monszterek elkövetik azt a hibát, hogy amerikai kis- és nagyvárosok helyett egy londoni gettóblokkba érkeznek, és ujjat húznak a helyi rasszal. Szélsebes brit akcióhorror szlengszótárral az ölben.

SLITHER. James Gunn zsíros tisztelgése a 80-as évek bodyhorrorjai előtt. Gyakorlati effekt-mennyország sok humorral és ambícióval. Remélhetőleg mire ez sorra kerül, már az összes kaja elfogy.

Címkék

horror halloween nick frost nathan fillion horrornite aussie movies brit flick

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr874540486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása