aeon flux

ready for the action now, danger boy?

szarban vannak a hazai filmes lapok Zalaba_Ferenc
2011. augusztus 31. 14:43:17

Kategória: Szólj hozzá!

Mint ahogy azt mi is megírtuk, a nyomtatott Mozinet szeptembertől már nem jelenik meg, de úgy tűnik, ha a jelenlegi helyzetben nem lesz változás, akkor nem ők lesznek az egyetlenek, akik kénytelenek lehúzni a rolót. A bő ötven éve működő Filmvilágtól embereket küldtek el, nem vesznek részt filmes fesztiválokon és nem tájékozódnak nemzetközi szakirodalomból, de ezek a megszorítások is csak ideig-óráig tartják felszínen a lapot, ugyanakkor magyar.film.hu épp hibernálódásra készülődik - lévén az egész szerkesztőséget kénytelen volt elküldeni.

A filmes magazinok, artfilm-forgalmazók és -vetítő mozihálózat támogatásáról továbbra sincs döntés. A 2010-ben megítélt pénzeket azóta sem fizették ki. A kultúra támogatása jelenleg pazarlásnak tűnik a kormány szemében. Egy gyorsvonat sebességével száguldunk a tudatlanság poklába.

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr564541055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása