aeon flux

ready for the action now, danger boy?

sas tamás nagy dobása: s.o.s. love! Zalaba_Ferenc
2011. július 25. 21:03:26

Kategória: 25 komment

3D-s romantikus filmet forgat Sas Tamás, méghozzá magyar-orosz-amerikai koprodukcióban. Ez utóbbi annyit tesz, hogy a főszerepet Hujber Ferenc és Árpa Attila mellett Billy Zane és Daryl Hannah játssza majd. A terjedelmes sajtóközleményt az alábbiakban olvashatjátok.

3D-s romantikus filmet forgat Sas Tamás, méghozzá magyar-orosz-amerikai koprodukcióban. Ez utóbbi annyit tesz, hogy a főszerepet Hujber Ferenc és Árpa Attila mellett Billy Zane és Daryl Hannah játssza majd. A terjedelmes sajtóközleményt az alábbiakban olvashatjátok.

Itt az év meglepetésfilmje – 3 D-ben forog az S.O.S. Love!

Magyar-amerikai-orosz közös produkcióban forgatja a sikergyáros Sas Tamás a Magyarországon blockbusterként elhíresült „S.O.S szerelem” című film (több, mint 300 ezer nézővel 2007 legnézettebb magyar filmje a mozikban, 100 ezer eladott DVD, 3 és fél millió televízió néző, 5 millió You Toube letöltés) alapjából írt új romantikus vígjátékát.

Hollywoodban nem most figyeltek fel az egyik legnézettebb hazai rendező munkáira, hiszen néhány éve a „Szerelemtől sújtva” már igen nagy elismerést vívott ki azzal, hogy a Los Angeles Times a „hónap legjobb idegen nyelvű filmjének” választotta Sas párkapcsolati thrillerét.

A direktor, aki most producerként is jegyzi az új filmet, ismét nagy dobásra készül! Romantikus vígjátékában olyan sztárok szerepelnek, mint a földkerekségen mindenütt ismert Daryl Hannah, a Titanicból emlékezetes „rosszfiú” Billy Zane és mintha Tom Cruise is feltűnne az új produkcióban…

A további főszerepekben két feltörekvő, fiatal amerikai színész C.J Thomason és Christine Kelly láthatók. Már mindketten ott vannak az álomgyár előszobájában kisebb, de jelentős debütjeik után talán éppen ez a forgatás alapozza meg számukra az utat a hírnév felé. Maxim szerepét egy fiatal orosz színész  Jevgenyij Stichkin alakítja.

Az akcióelemeket sem nélkülöző produkcióban további főszerepeket kaptak a hazai közönség kedvencei, a  sármos Hujber Ferenc, a mostanában színészként is egyre sikeresebb producer-rendező Árpa Attila és a csodaszép Kovács Patrícia, valamint Hevér Gábor és Szinetár Dóra.

Végezetül egy bomba meglepetés, ami nemcsak itthon, de mindenütt egyedülállóvá teszi Sas Tamás filmjét: Az S.O.S. Love! a filmtörténet első 3 D-ben nézhető romantikus vígjátéka lesz !

A szuperprodukció indulásának híre talán azért is kelthet nagy feltűnést, mert mint a rendező-producer elmondta, Magyarországon az utóbbi másfél-két évben kialakult filmszakmai helyzet miatt nem indulhattak el mozifilmek és ez a produkció  sem kapott eddig egyetlen fillér állami támogatást sem.

Az S.O.S. Love! július közepétől forog Los Angeles-i, majd ezt követően augusztus végéig magyarországi helyszíneken. A hazai bemutatót december közepére tervezik. Forgalmazó a Fórum Hungary.

A történet…

„Mit kínál Önnek ügynökségünk? Romantikát szállítunk nagy sebességgel, bárhol, bármikor és bármilyen formában! Az első randevútól egészen a hálószobáig kísérjük Önt! Hívjon, segítünk! S.O.S Love!”  Romantikus komédia egy társkereső ügynökségről, akik a hazai pályáról egy külföldi munkával rögtön a mélyvízbe csöppennek, amikor megbízást kapnak egy orosz vállalkozótól egy hollywoodi sztár behálózására.

2011 nyara, a gazdasági válság a társkereső-ipart is elérte. Az S.O.S. LOVE! eddig oly sikeres és harcedzett csapata hosszabb ideje munka nélkül vegetál. A cég két tulajdonosa, Betti (Kovács Patrícia), szerelme, Marci (Hujber Ferenc)  valamint Marci régi barátja, Ricsi (Árpa Attila) már a profilváltást fontolgatják a talpon maradás érdekében. Ezalatt Öcsi (Hevér Gábor) a rá jellemző hebrencs lelkesedéssel külföldi kuncsaftokra vadászik. Az SOS iroda reklámszövegét több nyelvre lefordítva szétküldi a neten, anélkül, hogy Marciéknak szólna.

Hamarosan meg is lesz az eredménye, bár nem egészen úgy, ahogy Öcsi elképzelte. Az irodájuk előtt a három fiút ijesztő körülmények között autóba tuszkolják és hamarosan egy gazdag orosz "maffiózó"fényűző házában találják magukat. Kiderül, hogy a szerető báty éppenhogy felserdült, elkényeztetett és hisztérikus húgának, Zoyának (Christine Kelly)  szeretne kedveskedni egy apró ajándékkal. Ajándékul a lány rajongásának aktuális tárgyát, Jake Griffint (CJ Thomason) a fiatal és igen jóképű amerikai sorozatsztárt szemelte ki.  Griffin éppen Fóton forgatja első rendezését, tehát a magyar cég neten érkezett ajánlata kapóra jön az orosznak.

Sajnos közben a forgatás az anyagi problémák miatt leállt, és a fiatal sztár visszautazott az Államokba, de sebaj, a melegszívű báty felajánl egymillió dollárt, ha hőseink utána utaznak és megszerzik imádott húgocskájának a férfit. Az, hogy milyen módon teszik ezt, magánügyük, de a költségeket természetesen állja. Rögtön a rendelkezésükre is bocsát egy komolyabb összeget, valamint kilátásba helyez egy "életveszélyes fenyegetést" is, ha mégsem sikerülne a dolog.

Az S.O.S. LOVE! csapata elindul tehát Los Angelesbe, hogy kinyomozzák Jake lakhelyét, megismerjék szokásait, és ennek alapján kidolgozzák a tervet,  mi módon ismertessék össze a nemsokára megérkező Zoyával. És ami még nehezebb feladat, hogyan érjék el, hogy Jake meglássa a szépséget a lányban, és persze ellenállhatalanul vonzódni kezdjen hozzá. Mivel a hisztis lányban egyelőre ők maguk sem találnak semmi vonzót,  tisztában vannak vele, hogy emberpróbáló feladat előtt állnak.  A kelekótya Öcsi természetesen úgy gondolja, hogy mivel ezt a megbízást ő szerezte, ő is fogja levezényelni. Ennek egyenes következménye, hogy aztán semmi sem úgy alakul, ahogy hőseink eltervezik...

Címkék

magyarfilm forum hungary sajto romance

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr1004540055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_87626 2011.07.25. 21:07:44

Nekem nagyon nevethetnékem van :)

Ismeretlen_1068 2011.07.25. 21:10:22

1: Nos, ilyen messze vagyunk Hollywoodtól.

Reggie 2011.07.25. 21:14:30

Sas Tamás az én szememben akkor ásta el magát, amikor nyílt levélben fikázta Herendi Loráját, ami mellesleg igen jól sikerült, szerintem. Előbb tükörbe nézhetett volna, mert nézhetőt még nem igazán csinált.

Ismeretlen_1068 2011.07.25. 21:14:31

Egyébként simán benne van 250.000 néző. Vagy te másképp gondolod, TheHun? :)

Ismeretlen_180758 2011.07.25. 21:29:21

100.000 eladott DVD. Ja, én meg mindjárt megcsókolom a saját seggemet.

dracoo 2011.07.25. 21:32:29

Szerintem a szart akárhogy fényesítsék is, vagy tegyenek bele kaviárt, az még ugyanúgy szar marad...

Ismeretlen_169693 2011.07.25. 22:03:28

Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ki gondolta azt, hogy erre jó ötlet pénzt adni, és hogy mennyi az annyi... Bár, jobban belegondolva, nem akarom tudni.

chris92 2011.07.25. 22:14:12

Vér nem válik vízzé, a szar is csak folyósabbá, úgyhogy akármennyire erőltetik a hollywoodi féle romantikus vígjáték műfaja nálunk továbbra is halottan érkezett, most is halott és halott is marad.

chris92 2011.07.25. 22:15:28

8: Mármint a minőséget tekintve, mert a Sas féle vonallal szembeni jó ellenpéldát még nem láttam.

Ismeretlen_1068 2011.07.25. 22:18:03

7: Ha szimplán az eladott mozijegyekből kellene visszahozni a költségvetést, akkor nem ártana, ha többen néznék meg itthon, mint az Avatart. :)

Ismeretlen_139112 2011.07.25. 22:58:46

Na akkor ezt forgatják itt? Pár napra laktanyaszerűséget csináltak a Szigetből itt az iroda körül, meg most lent van valami iroda is a földszinten, de nem gondoltam volna hogy erről van szó...

clive 2011.07.26. 09:27:33

Sas Tamás egyetlen nagyjából jó filmet csinált (szerintem) egész karrierje alatt, az a Kalózok. Legalábbis mikor láttam, akkor nem találtam rossznak. De ha az összes filmjét nézem, nem értem, hogy miért van az, hogy olyan filmek után, mint az Apám beájulna meg az Egy bolond százat csinál című nézhetetlen filmek után is szinte állandóan van valami projectje. Egy romantikus film 3D-ben? Mi a francnak? A 3D-nek a látvány a lényege. Majd lesznek kamera felé repülő torták vagy mi? :) Meg bírom, mikor külföldi sztárokat emlegetnek, de most őszintén. Semmi bajom Billy Zane-nel (nem is rossz színész), de látott már valaki, csak miatta filmre beülő embert? :) A Titanicon meg a Lopakodók 1-en kívül nem is tudok filmet mondani tőle hirtelen, bár ezekben meg finoman szólva se rá építettek. Úgy látszik, hogy külföldi segítség kell, hogy ne a kötelező hármas valamelyik tagja legyen a főszereplő :D Mondjuk engem nem zavar, ha a magán befektetők így megbíznak benne, csak azt nem értem, amikor az országban tényleg újat nyújtó tehetségek is vannak, nem is rossz ötletekkel, miért nem ők kapnak ilyen kitüntetett figyelmet? Mert nem a limonádéban utaznak? Megnézném, hogy egy ilyen tőkéből egy Pálfi György vagy Hajdú Szabolcs mit hozna ki.

DHOPW42 2011.07.26. 14:07:51

Hölgzeim es uraım, ime nemsokara itt a vilag legszarabb filmje.

Ismeretlen_82723 2011.07.26. 16:17:45

12: Billy Zane? Halálos nyugalom! Persze az is több mint húsz éve volt...

Ismeretlen_1068 2011.07.26. 16:24:18

14: Állat volt a Demon Knightban is, habár nem hiszem, hogy azt a filmet túl sokan látták volna.

anita 2011.07.26. 21:34:21

A Halálos nyugalomban és a Titanicban tényleg nagyon jó!! Idáig süllyedt.. /Egyébként a Zoolanderben is feltűnt.. :))/

anita 2011.07.26. 21:36:50

A báránysültek hallgatnak? Hmm? :D

hesgotcancer · http://hesgotcancer.blog.hu 2011.07.26. 21:56:06

Szerintem a 3-D olyan lesz mint ebben a zseniális szkeccsben:) http://www.youtube.com/watch?v=4u4tTFEF_XE

SoZi 2011.07.26. 22:06:57

A magyar 3D-ről nekem a szegedi kajak-kenu vb 3Ds reklámja jut eszembe, amit most a mozikban látni. Szerintem nem sikerült rosszra, sőt! Az SOS-t meg nem láttam, mert nem érdekelt a 346. ugyanilyen film...

Ismeretlen_9654 2011.07.27. 08:44:44

sas tamás szerint a nagyítás ma már "bűnrossz" film. tényleg ezt mondta.

DHOPW42 2011.07.27. 13:02:49

20: azok utan, hogy komolyan gondolja, hogy a vilagnak szuksege van egy 3Ds angol magyar romantikus vigjatekra, raadasul mindezt a verszar SOS Szerelem masodik reszekent... en nem lepodom meg semmin. Ezzel mar megmutatkoztak nala a gyengeelmejuseg jelei, ezek utan semmin sem akadok kı.

clive 2011.07.27. 13:29:42

Sas Tamást én már hallottam arról is beszélni, hogy az Egri csillagokat kellene újraforgatni... És hogy ő meg is tenné.

Llew 2011.07.28. 17:32:35

Ez ugye most nem vicc? Bár annak is rossz lenne. A hazai sajtóközlemények mindig ilyenek?

entro 2011.08.01. 09:10:03

Sas Tamás még képes olyanokat is nyilatkozni, hogy a közönség azért unt rá a 3D-re, mert mindig olyan "képtelen hülyeségekre használják", hogy a szereplő megpörget egy kalapácsot,az meg kirepül a képből (gondolom Thor-ról beszélt). Szerinte a 3D a film "érzékenységét" hivatott növelni. (Nem szó szerint idéztem, de a lényege ez volt.) Van valaki, aki szerint normális ez az ember?! A 3D-nek alapvetően nem egy látványfilmnél van értelme? Ráadásul egy VALÓDI blockbustert simán lefikáz, mert az szerinte hülyeség. Plusz miféle érzékenységről beszélünk egy Sas film esetében? Komolyan úgy nyilatkozik, mintha filmrendező lenne. Bocs a sok dumáért, de nagyon fel××szott.

xyzdg1981 2011.08.01. 17:11:49

És ami még nagyobb szégyen, hogy egy olyan ember mond ilyeneket, aki amúgy tehetséges operatőr (volt?); nem gondoltam volna hogy gátgyörgy2 lesz belőle... (azért remélem nem fog részegen zsidózni, vagy travesztivé válni /annak elég randa is lenne/) (:(

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása