aeon flux

ready for the action now, danger boy?

bd-megjelenés: united 93 (2006) Zalaba_Ferenc
2011. május 28. 19:50:20

Kategória: bd 1 komment

Az egész BD-szcéna felhördült a hírre, hogy a Universal 2011. szeptemberében, azaz a 9/11 tizedik évfordulóján megjelenteti BD-n is a United 93-at, mellyel Paul Greengrass azon utasok előtt állított emléket, akik megakadályozták, hogy a címszereplőt eltérítő terroristák 2001. szeptember 11-e reggelén belerepüljenek a Fehér Házba (egyesek szerint a Pentagonba).

Személy szerint örülök a megjelenésnek, a film ugyanis zseniális, és be is fogom szerezni a korongot, habár a Universal helyében én más időpontot kerestem volna, hisz nem elég, hogy pénzt akarnak kovácsolni a megemlékezésből, de még bizonyos sebeket is felszakítanak vele. Az extrákat elnézve úgy tűnik, új bónusz sem lesz a korongon, pedig talán illett volna legalább egy "tíz évvel később" összeállítást készíteni - főleg az elmúlt hetek eseményeinek tükrében. Szóval vannak dolgok, melyek nem változnak.

Címkék

politika anniversary drama historical paul greengrass

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr224539764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dömi 2011.06.20. 14:23:23

Vajon ez nálunk is jönni fog?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása