aeon flux

ready for the action now, danger boy?

modern warfare 3: hivatalosan is bejelentve! Zalaba_Ferenc
2011. május 14. 07:32:06

Kategória: 7 komment

Mivel a Call of Duty-sorozat részről részre egyre népszerűbb - a legutóbbi epizód egyenesen minden idők legsikeresebb játékává vált -, így talán nem meglepő, hogy az Activision egyszerre több epizódot is fejleszt, hogy minden évre jusson egy új. Idén az egész szériának lökést adó Modern Warfare al-franchise kap egy újabb epizódot. Az "elolvasom" után trailerek, dobozterv és mindenféle infó.

Mivel a Call of Duty-sorozat részről részre egyre népszerűbb - a legutóbbi epizód egyenesen minden idők legsikeresebb játékává vált -, így talán nem meglepő, hogy az Activision egyszerre több epizódot is fejleszt, hogy minden évre jusson egy új. Idén az egész szériának lökést adó Modern Warfare al-franchise kap egy újabb epizódot.

Az elvárásaim ugyan nem verik ki a plafont, hisz nem tudok olyan játéksorozatról, melynek jót tett volna a futószalag és az erőltetett menet, de azért kíváncsi vagyok, mit lehet összehozni olyan költségvetésből, mellyel egy CoD jellegű stuff bír. Ezúttal egy igazi világháborút? Bár az egyjátékos mód a második részben kicsivel volt csak jobb a középszerűnél, a Washingtonba és egy idilli amerikai kisvárosba helyezett front kifejezetten üdítő volt, és ezt a fejlesztők is sejthetik, az új epizódban ugyanis többek között Manhattanben, Londonban, Párizsban, Prágában, Hamburgban, Dubajban és Moszkvában szemrevételezhetünk látványos szkriptek által végrehajtott rombolásokat harcolhatunk.

A játékmenet onnan folytatódik, ahol a második rész véget ért (egy cliffhangerrel), és több régi (Soap MacTavish, John Price, Nikolai) és új (Frost, Sandman) karaktert tologathatunk a világ különböző pontjain, szám szerint 15 küldetésben (tippeljek egy játékidőt? legyen mondjuk hat és fél óra) Manhattantól Dubajig. A szokásos fps-küldetéseken túl vezetnünk kell tankot és lődöznünk kell egy AC-130-as fedélzetéről is.

A CoD-játékok igazi sarokpontjairól, a grafikus motorról (új lesz vagy régi?) és a multiról még nem esett szó (csak annyi, hogy megújul és lesz többféle Special Ops mód), de nagyon remélem, hogy elfelejtik a Black Ops "kezdetektől minden rendelkezésre áll, csak pénz kérdése" hozzáállást és tényleg meg kell küzdeni a fegyverekért, eszközökért és tulajdonságokért, mint minden normális játékban. Tervezett megjelenés: 2011. november 8.

Ez pediglen két teaser trailer, valamint egy nem teljesen megerősített dobozterv.

kövess minket facebookon!

Címkék

ps3 fps xbox360 call of duty pc game game hir game trailer game cover

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr84539698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_169693 2011.05.14. 11:01:21

Engem ez így a Battlefield 3 közeledtével egyáltalán nem tudott felcsigázni, bár nagyon nem is erőltette meg magát; az várható volt, hogy többet fog vállalni, csak így - ha még nem jött el - előbb-utóbb beüt a Michael Bay effekt. Arra mondjuk jó lesz, hogy az évi szokásos CoD maratonra sort kerítsek előtte.

Ismeretlen_1068 2011.05.14. 11:16:04

A Black Ops first day buy volt nálam... aztán second day sell lett belőle. :) Szóval azt hiszem, ezt előbb kölcsönkérem valakitől kipróbálásra. :)

Ismeretlen_169693 2011.05.14. 12:15:26

Mivel engem a multi utoljára a SWAT 4 esetében érdekelt, 05 nyarán, én is így fogok tenni, akárcsak az összes eddigi résznél. :)

Ismeretlen_1068 2011.05.14. 15:10:26

3: Öreg hiba. A MW2-nek olyan elképesztően jó multija van, mint utoljára a CS-nak volt.

Ismeretlen_169693 2011.05.14. 20:01:55

4: Ezzel sajnos tisztában vagyok, de anno június közepétől augusztus végééig nappal aludtam, éjjel SWAT-oztam, és ezzel ment el az egész nyaram; tudom magamról, hogy a multi gépszíj nagyon könnyen elkap. Ezért nem WoW-oztam soha például, és ezért nem is vagyok kíváncsi a CoD multikra sem... :)

les grossman · http://www.horrorgeeks.blogspot.com 2011.05.16. 18:37:18

Tudtommal 3 csapat csinálja egyszerre ezt a részt, szóval tuti valami bazi nagyot akarnak robbantani. Legalábbis remélem:) MW2 multija jó lett volna, ha maradnak a jól bevált szervereknél. Így viszont használhatatlan:(

Ismeretlen_1068 2011.05.16. 18:59:04

6: Ez utóbbit kifejtenéd? nekem soha nem volt gondom a csatlakozással (PS3-on), sem azzal, hogy esetleg nem velem egyenrangú ellenfelekkel hoznak össze.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása