aeon flux

ready for the action now, danger boy?

íme abraham lincoln, a vámpírvadász Zalaba_Ferenc
2011. május 09. 19:24:39

Kategória: 7 komment

2012 egyik legkülönösebb nyári filmje lehet az Abraham Lincoln, Vampire Hunter című horror/fantasy, amelyben az Egyesült Államok 16. elnökének nem csupán rabszolgatartókkal, hanem vérszívókkal is meggyűlik a baja. A film 70 millió dollárból készül, ennek ellenére nagy tömegjeleneteket, speciális effektusokat és - vámpírok ide vagy oda - korhűséget ígérnek. A producer Tim Burton, a rendező pedig Timur Bekmambetov lesz, szóval az említett  korhűségen valószínűleg antigravitációs bűvészmutatványok segítségével khm... csiszolnak.. A címszerepet Benjamin Walker alakítja és a további szerepekben sem feltétlen A-listát színészeket láthatunk. Az első képen sajna vámpírok nincsenek, de legalább klikkre valamelyest felnagyítható.

Címkék

horror fantasy lincoln vampire tim burton timur bekmambetov film kep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr204539676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_122737 2011.05.09. 19:29:38

Nincs egy kvark sem, amit értenék ebben a produkcióban:-D

Dilibogyo 2011.05.09. 21:05:26

Kifejezetten érdekel a film. :) Az író magyarul is kiadott könyvét már megvettem, bár az olvasásig még nem jutottam. :( Tetszik ez az 1-pici-dolgot-változtatok-a-múlton gondolatvilág, és amivé tud fejlődni.

les grossman · http://www.horrorgeeks.blogspot.com 2011.05.10. 10:35:21

Most mondja valaki, hogy ugyanezt nem lehetne megcsinálni Mátyás királlyal és Drakulával:) (a királyunk pedig tényleg járt a kastélyában...)

skaven 2011.05.10. 16:24:08

asszem lincoln nevet tobben ismerik mint matyaset... lehetne viszont egy attila vs farkasemberek vagy barmi mas baromsagot csinalni, leven hogy ot meg usaban is ismerik. :) (es most tekintsunk el attol hogy a magyaroknak mennyi koze van attilahoz vagy ugy elgyaltalan a hunokhoz) persze azert egy ilyen film nem apropenz. viszont egy blair witch szeru szart erdelyben siman meg lehetett volna mar csinalni, idorol-idore felbukkanak ugye ilyen szazezer dollaros "realisztikus-kezi kameras" szarok, ez mar nalunk is megoldhato lenne. hogy egy ilyet miert nem tud kiizadni magabol a magyar filmgyartas, az mar mas kerdes.

les grossman · http://www.horrorgeeks.blogspot.com 2011.05.11. 14:03:12

4: És? Maga Drakula meg románföldi:D Még is el lehet adni vele bármi szart. A Gyűrűk ura sem Amerikában játszódik:D

skaven 2011.05.11. 14:31:18

felreertettel. :) drakulas es attilas es barmi mas cuccot is meglehetne csinalni itthon, a lenyeg inkabb az, hogy maga a nev valamennyire eladhato legyen kulfoldon is. matyas nem az, kb senki nem hallott rola a hatarainkon tul. :) emiatt egy matyas vs drakula nem biztos hogy nagyon erdekes lenne. de siman lehetne olcso szar kezikameraval-forgattuk-ettol-mar-igaz-tortenet tipusu szart nyomatni erdelyben drakulaval pl. vagy egy egyaltalan nem PC trash horrort ami a szerb haboru alatt jatszodik vmi eldugott helyen, vagy barmit. vannak azert mar arra mintak, hogy hogyan lehet harom millio dollar alatt tartani a koltsegvetest es megis eladni a filmet (igaz, ehhez kell egy studio ami ennel sokkal tobbet kolt marketingre). nalunk megis csak szar kozonsegfilmek keszulnek (nagyreszt 100-200k kozotti nezoszammal), vagy szar "muveszfilmek" 3k alatti nezoszammal (kb. a keszitok rokonsaga es nehany felreszeg ember aki rossz helyre vette a jegyet, meg 5 ember, aki tenyleg meg akarja nezni). de mindket tipusu filmben kozos, hogy kulfoldre nagyreszt eladhatatlanok. mondjuk picit messzire jutottam lincolntol, de sebaj. :D

Ismeretlen_1068 2011.05.11. 21:43:31

Itt vana fenti kép nagyban: http://collider.com/wp-content/uploads/abraham-lincoln-vampire-hunter-movie-image-hi-res-01.jpg (A maszk erősen "hááát" kategória.)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása