aeon flux

ready for the action now, danger boy?

jön a wii 2? Zalaba_Ferenc
2011. április 19. 08:49:22

Kategória: Szólj hozzá!

Várható volt, hogy a Nintendónak reagálni fog a Wii sikerét meglovagoló Move-ra és Kinectre, így az sem meglepő, hogy már javában dolgoznak az egyelőre Project Cáfé névre hallgató következő konzoljukon, melyet elvileg az idei E3-on kívánnak leleplezni.

A kütyüvel kapcsolatban azonban már most napvilágot látott néhány nem megerősített információ. Azon talán senki sem akad fenn, hogy a Wii-nél jóval erősebb hardvert kap - a pletykák hárommagos processzorról, ATI R700-as grafikus kártyáról és 512MB RAM-ról beszélnek (és az egész szisztéma kompatibilis lesz a Wii-vel és a GameCube-bal), sőt még az is elhangzott, hogy a készülék BD lejátszására is alkalmas lesz.

Ennél érdekesebb a kontrollerrel kapcsolatos infó, ami alapvetően a GameCube irányítóját tükrözi - miközben rendelkezik a Wii kontrollerek alaptulajdonságaival is -, viszont lesz rajta egy kb. 15 cm átmérőjű, érintőképernyős HD-kijelző, ami nem csak a konzoll irányíthatóságát könnyíti meg, de magára a kontrollerre is le lehet majd tölteni játékokat, hogy aztán hordozható játékgépként nyüstöljük azokat. Majd lehet úgy reklámozni, mint azokat a 2-in-1 samponokat. Júniusban kiderül az igazság.

Címkék

wii kutyu

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr334539596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása