aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: stake land (2010) Zalaba_Ferenc
2011. április 16. 07:51:49

Kategória: 1 komment

Jim Mickle (író/rendező) és Nick Damici (író/főszereplő/Charles Bronson hasonmás) eddig csak egy extrém kisköltségvetésű patkányos horrort tudott felmutatni, amely fesztiválokon egész szép sikereket ért el, de olyan nagy feltűnést nem keltett, mint legújabb kollaborációjuk, a Stake Land, melyben a világ darabokra hullik, és ha ez nem lenne elég, a túlélők többsége vérszívókká változik. Tudom, az alapfelállás eredetiségétől nem fogunk hátast dobni, a filmet inkább komor hangulata emeli ki a Daybreakers és Priest szerű "too cool to be true" hollywoodi próbálkozások közül, a Mickle/Damici páros ugyanis a The Road című filmet jelölte meg legfőbb inspirációjukként.

Címkék

horror trailer independent vampire poster post apocalyptic

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr314539585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_141758 2011.04.17. 10:36:51

Nekem ez az előzetes bejön. Van egyfajta hangulata, bár tény, hogy mostanság Dunát lehetne rekeszteni a vámpíros sztorikból és válogatni kell a rengeteg hulladék között, de ez szerintem életképes lesz... nem, inkább úgy fogalmazok: REMÉLEM, hogy életképes lesz.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása