aeon flux

ready for the action now, danger boy?

eastwood musicalt forgat Zalaba_Ferenc
2011. január 21. 10:45:03

Kategória: 3 komment

Nem biztos, hogy eme bejelentés napja piros betűs ünnep lesz az Eastwood-rajongók naptárában, de úgy tűnik, hogy a remake-bizniszben mostanság nagymenő Warner Bros. (most érkezett: a The Wild Bunchot és a Westworldöt is fel akarják dolgozni) a Burlesque-kel szembeni érdektelenséggel nem törődve újrát gyárt a többször is feldolgozott az A STAR IS BORN című musical-őskövületből, méghozzá Clint Eastwood rendezésében... és Beyoncé főszereplésével.

Clint Eastwood a Hoover-biopic befejezése után fog bele a film forgatásába, amely egy feltörekvő fiatal tehetségről szól, akit egy kiöregedett musical-sztár karol fel és csinál belőle szenzációt. Van egy olyan érzésem, hogy lesznek a moziban olyan arcok, akik most először fizetnek egy musicalért.

Címkék

remake musical beyonce clint eastwood filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr804539217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pimp 2011.01.21. 15:15:31

aeon, április 1-ig még várni kell

tristram 2011.01.21. 16:33:02

Na, a szerzői film remake is egy fából vaskarika (Peckinpah klasszikusa kapcsán). Több mindent nem értek ezzel a tervvel kapcsolatban sem: Eastwood miért akarja? Úgy látszik már tényleg megöregedett. Másfelől: most az ilyen remake-nek aztán tényleg mi a lényege? Miért nem elég, ha veszik az alaptörténetet és ahhoz kanyarítanak valamilyen más történetet? Persze itt már az egész remake, mint olyan létjogosultságát vitatom. Az igazán jó újrázások (nem sok van!), rendkívüli mértékben eltértek az eredetitől, olyannyira, hogy már nehézkesen lehetett őket remake-nek titulálni. Szóval továbbra sem látom értelmét ezeknek az újrahasznosított filmeknek.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása