aeon flux

ready for the action now, danger boy?

megvan a godzilla rendezője Zalaba_Ferenc
2011. január 05. 14:54:15

Kategória: 1 komment

Gareth Edwards, a nálunk is toplistás MONSTERS brit író/rendező/fx-mester/látványtervező/operatőr/kameraman/portás/stb-stb-je a változatosság kedvéért újabb szörnyfilmbe vágja kreatív fejszéjét, méghozzá a Warner 2012-ben bemutatandó GODZILLA remake-jébe. A stúdió korábban már jelezte, hogy egy olyan filmessel szeretnének együtt dolgozni, aki teljesen újragondolja a klasszikus monsztert (és közben minden bizonnyal Christopher Noland Batmanje, no meg nagy pénzeszsákok lebegtek a szemük előtt), a fesztivál-kedvenc Edwards pedig megfelelőnek tűnik erre a posztra. Csak remélni merem, hogy ezúttal Godzilla nem csupán lábujjhegyen ólálkodik majd a környéken, miközben az előtérben a főhősök egy-egy kávé fele méláznak azon búsulva, hogy kifogyott a tejszín.

Címkék

remake godzilla director monster movie gareth edwards

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr224539140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_16964 2011.01.05. 15:56:28

Pedig fogadni mertem volna, hogy a következő projectje valami svéd művészdráma feldolgozása lesz, de ezúttal stimmel a kaliber :) Egy ideje amúgy hallani olyanokat, hogy 2014-ben jön csak a film (az eredeti G-movie hatvanadik évfordulójára), friss hírben olvastad ezt a '12-őt?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása