aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: dead space aftermath (2011) Zalaba_Ferenc
2010. december 26. 12:34:50

Kategória: 3 komment

Karácsony alkalmából mi sem esik jobban egy kis trancsírhorrornál, nem igaz? A hamarosan kétrészesre bővülő DEAD SPACE túlélőhorror-saga újabb animációs kiegészítőfilmmel gazdagodik, amely a tengerentúlon januárban gyűrűzik be DVD-n és BD-n a boltokba. Szerintem hozzánk is megérkezik majd, talán a nem is olyan távoli jövőben. Egyébként a játék második részének játszható demója kedd éjjel óta tölthető az amerikai PStore-ról.

Címkék

horror ps3 trailer animation sci fi xbox360 pc game survival game

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr764539107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

batboy 2010.12.26. 13:22:41

mivel én még egy kortyot sem ittam a Dead Space franchiseból, utánajártam miket és milyen sorrendben kell elfogyasztanom hogy felzárkózzak: 1.Dead Space - Extraction (játék) 2.Dead Space - Downfall (film) 3.Dead Space (játék) 4.Dead Space - Aftermath (film) 5.Dead Space - Ignition (játék) 6.Dead Space 2 (játék) mivel nem akarok kitolni magammal, a két képregényt és a regényt kihagytam :D

Locutus · http://locutus.sfblogs.net 2010.12.26. 15:45:25

Lassan olyan érzésem lesz, mint a Fűrésznél: mindig kiderül, hogy valójában SOKKAL FELJEBB gyűrűznek a szálak, és mindenki ezt akarta... Az ötödik játék végén majd kiderül, hogy Mariska néni az ABC-ből szervezte így az egészet. Vagy Pamela felébred. :-D (mellesleg én csak a Downfall-t láttam, ami nálam az "egyszernézős" kategóriába esik)

Melllvar 2010.12.26. 17:46:42

@batboy: huhh, a "prequel" animációs cucc bűn rossz volt. a játék az első harmadban viszont hangulatos és paráztatós -- amíg rá nem jössz hogy 1) mennyire overpowered a főhős 2) hogyan scripteli a szörnyattackokat a játék. De azért inkább a játékkal kezdd a "kortyolást", a többi cucc szvsz csak marketinghack.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása