aeon flux

ready for the action now, danger boy?

díjszezon 2011: annie-jelöltek Zalaba_Ferenc
2010. december 06. 21:17:54

Kategória: 5 komment

Mióta két évvel ezelőtt a KUNG FU PANDA elverte a WALL-E-t, azóta a szakma kissé felvont szemöldökkel néz az animációs filmeket és programokat minősítő Annie-díjra (jómagam mindkét filmet imádom, de hisz ezt úgy is tudjátok). Sőt, miután kiderült, hogy a díjkiosztó akadémiába szinte bárki beléphet (a belépés jóformán csak pénzhez kötött) és a Disney/Pixar lobbizása ellenére ezen nem is akartak változtatni, ezért az egeres stúdió kénytelen-kelletlen bejelentette, hogy a jövőben nem kíván részt venni az Annie-díjátadókon.

Ennek fényében talán nem meglepő, hogy a most bejelentett jelöltek listáján a HOW TO TRAIN YOUR DRAGON megy 16 jelöléssel, aztán a DESPICABLE ME jön 7, a MEGAMIND 6 jelöléssel, míg a TOY STORY 3 csak hármat kapott.

Anélkül, hogy bármelyik jelöltet minősítenénk: van úgy értelme animációs díjat osztani Amerikában, ha a Disney nem kér belőle?

Címkék

disney animation hollywood pixar dreamworks toy story dijszezon dijszezon 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr84539046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Action 2010.12.06. 22:04:30

Persze, hogy nincs értelme. Nekem különben a sárkányos mese jobban bejött, mint a TS3 (sőt, megkockáztatnám, hogy nálam eddig az év legjobb filmje az Így neveld a sárkányodat), de azért a 16 vs 3 jelölést enyhén szólva aránytalannak tartom, főleg, hogy a TS3-ban van egy olyan jelenet, ami elképesztő hatású. És a Kung Fu Panda is nagyon jó mozi, de azért a Wall-E egy magasabb színvonal.

Ismeretlen_148340 2010.12.06. 22:09:16

Egy kategóriában szeretném, ha az Így neveld a sárkányod(16/7, de azok a legértékesebbek lesznek) nyerne.Pontosabban Stoick.A többi nem igazán érdekel, ráadásul a listát végignézve a televíziós résznél még tippelni sem tudnék(na, jó csak a Simpsons-ra). Most kezdem sajnálni, hogy a Toy Story 3-at(szerintem nekik lesz a legjobb jelölés/díj arányuk:) még nem láttam, így Lee Unkrich-nak és Michael Arndt-nak odaítélt díjam is kb.... semmit nem ér.:) Pharrell Williams feltűnése mosolyt csalt az arcomra ezért rögtön ki is osztottam neki egy szavazatot.:) Design: Despicable Me Storybording: Megamind Ryan Page is kapjon egy voksot. Ez jó játék (és vaktában lövöldözés) volt. Köszöntem a lehetőséget!:)

frmn 2010.12.06. 23:23:30

A TS3 csak 3 jelölést kapott... ennyit az egészről.

Lackó 2010.12.06. 23:54:46

fakkdatshit

kekec 2010.12.07. 07:51:09

A Megamind-ot még nem láttam, de azzal egyetértek, hogy mind az Így neveld a sárkányodat, mind pedig a Gru jobb a Toy Story 3.-nál, szóval szerintem nem téved nagyot a szervezet. Ami engem illet, nálam a Gru és a sárkányos mese kb. fej-fej mellett halad. Őket követi Aranyhaj, és csak utána jön a Toy Story 3.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása