aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poster: cowboys & aliens (2011) Zalaba_Ferenc
2010. november 16. 07:21:22

Kategória: 3 komment

Cowboyok és idegenek. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én azóta ilyen filmről álmodom, mióta megkaptam az első csattogós lepkémet.

Ha esetleg valaki nem ismerné: Jon Favreau (IRON MAN) filmjében Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Sam Rockwell és Paul Dano száll szembe az idegenek inváziójával, méghozzá a vadnyugaton. A forgatókönyvet Orci & Kurtzman (STAR TREK) és Damon Lindelof (LOST) dobta össze. Nem rossz pedigré.

Címkék

harrison ford western comics sci fi poszter daniel craig sam rockwell jon favreau olivia wilde alien invasion movie cowboysaliens

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr864538950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mikice 2010.11.16. 08:32:46

Magyar címe: Seriff és az idegenek. Remélem, kristálykoponya nem lesz benne, de egyetértek: "én azóta ilyen filmről álmodom, mióta megkaptam az első csattogós lepkémet".

tremonti 2010.11.16. 08:46:22

Az ott egy pip-boy James Bond kezén? Jó színészek, megfelelően geek rendező, és forgatókönyvírók, nagyon várom ezt a filmet.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása