aeon flux

ready for the action now, danger boy?

a chemical bros filmzenét szerez Zalaba_Ferenc
2010. október 09. 23:36:17

Kategória: 1 komment

A Daft Punk, az Air és természetesen Trent Reznor után újabb elektronikában utazó formáció próbálja ki magát a komponált filmzene világában. A manchesteri Chemical Brothers kettőse az amúgy is ígéretes HANNA című film szkórját dobja össze - remélhetőleg több tört ritmussal apellálva, mint amennyivel mostanság kokettálnak.

A Joe Wright (ATONEMENT, PRIDE & PREJUDICE) rendezésében érkező HANNA egy tinédzser bérgyilkosra (Saoirse Ronan) fókuszál, akit apja (Eric Bana) képzett ki hatékony gyilkológéppé, aki aztán egy olyan nővel (Cate Blanchett) találja szembe magát, aki kissé átrendezi a világképét. Az Európában játszódó film elvileg mellőzni fogja a KICK-ASS-t idétő "na ne" motívumokat és sajátos realizmust kölcsönöz a történéseknek. Hogy ez a rögvalóságot vagy inkább hiperrealizmust takar, az jövőre kiderül.

Címkék

soundtrack thriller chemical brothers cate blanchett joe wright eric bana saoirse ronan

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr974538798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_9654 2010.10.10. 09:52:30

az új lemezükkel kezdek megbarátkozni, úgyhogy felőle akár azon a vonalon is mozoghatnak tovább.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása