aeon flux

ready for the action now, danger boy?

lotso toy story Zalaba_Ferenc
2010. szeptember 12. 20:19:26

Kategória: 2 komment

Az USA-ban november 2-án jelenik meg ez a szerényen "Ultimate Toy Box Collection"-nek becézett tízl(!)lemezes pakk, melyben megtaláljuk a teljes TOY STORY trilógia BD, DVD- és DC-változatát (a tizedik lemezen a TS3 extráival). A zseniális rajzfilm-széria harmadik része nálunk is novemberben várható, de a trilógiát összegyűjtő dobozt valószínűleg csak a DVD-változat kap majd. Az UTBC 66 dollárért rendelhető az amazonról.

Címkék

animation pixar tom hanks toy story disney bd disney dvd

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr24538678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hamsy 2010.09.12. 21:10:23

hát tökön is verném magam ha itthon is kijönne egy ilyen BD díszdoboz, mert egyrészt, már megvan az első kettő BD-n, másrészt az Alien és a BTTF így is gajra vág, az Incepció szintén, és akkor még nem beszéltem a spontán BD vásárlásokról... eddig nyígtunk, hogy kevés a hazai BD erre most őszre meg jön annyi hogy az ember azt se tudja mivel kezdje...

Montana · http://www.san2000.com 2010.09.12. 22:30:22

Csodálatos ez a pack! :) Akárcsak a T.S. filmek! Mind 100% Jöhet a negyedik... :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása