aeon flux

ready for the action now, danger boy?

let's chew some bubblegum Zalaba_Ferenc
2010. szeptember 06. 23:41:26

Kategória: 2 komment

Nos, úgy tűnik, mégis lesz DUKE NUKEM FOREVER, de most már csak azért, hogy legyen. A PAX-on lekamerázott gameplay videók és a játékshowról kiszivárgott infók alapján ez a játék viszont minden lesz, csak nem az a stuff, amire már tizenhárom éve verjük a nyálunkat (mondjuk, a játékot fejlesztő Gearboxnak még van egy éve). Sebaj, legalább végre véget ér egy korszak.

Címkék

fps duke nukem forever game video

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr454538643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_83946 2010.09.07. 01:46:21

majd kiderül milyen lesz. viszont ez a konzolos irányítás totál gáz. ennél a duke nukem 3d-t csak billentyűzettel is jobban és gyorsabban kezelem.

porter 2010.09.07. 20:27:18

erre szokták azt mondani h a név eladja? :) sztem ha csak duke nukem 3d hd lenne, már azért fizetnék :) különben is: dnkroz, dnstuff és "kicsinyítő gép ha meg nem bánod". off: emlékszem még középsuliban hogy nyomtuk számtech órán. a nortonban csináltunk "láthatatlan" könyvtárat és oda rejtettük, h kövi órán is meg legyen :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása