aeon flux

ready for the action now, danger boy?

game trailer: halo - reach (2010) Zalaba_Ferenc
2010. augusztus 27. 16:18:48

Kategória: 1 komment

Emlékeztek, hogy úgy volt, hogy Neill Blomkamp HALO-filmet forgat Peter Jackson istápolása mellett, aztán mikor megfúrták a projektet, akkor teljesen kiszállt belőle? Igazán átgondolhatná még egyszer, nem igaz?

Címkék

halo fps xbox360 game trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr864538596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_139112 2010.08.27. 16:53:37

Ez nem Blomkampon múlik, igazából az a fő gond hogy a Microsoft teljesen uralja a franchise-t. Tehát nemcsak a jegyárbevétel egy részétől esne el a partner stúdió (akinek a zsé nagy részét kéne hoznia) de az összes merchandising bevételtől is. Eleve ugye nem lehetne úgy videojátékosítani, hogy akkor noname studió bérmunkában megcsinálja és a neve miatt úgyis elfogy 1-2 millió (lásd a rémes Iron Man játékokat pl). De az ágynemű-játékfigura-happymeal vonal is csak a töredékét termelhetné, hiszen az MS nyilván nem olyan szerződéssel házalt Hollywoodban, amiben minden ilyenről lemondtak. Szóval hiába a nagy potenciál, ha arányában mégis csak átlagosnak ígérkezik a megtérülés. Meg most a szuperköltségvetésű Prince of Persia film se remekelt igazán, pedig elvileg minden feltétel adott volt, sztárok, nagy producer, az eredeti alkotó... Vagy nézd meg ezt a játékot is, ugye ez lesz a prequel, egyben az egészet kitaláló Bungie stúdió utolsó Halo játéka (legalábbis egy jó darabig). De közben már teljes gőzzel megy a Microsoft saját csapatával a fejlesztés egy következő játékon, amihez szinte teljesen új csapatot építettek...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása