aeon flux

ready for the action now, danger boy?

három új ne engedj el [never let me go] karakterposzter Zalaba_Ferenc
2010. augusztus 26. 08:46:50

Kategória: 2 komment

Az idei Oscar-szezon egyik zászlóshajója lehet ez a film, melyről már többször is cikkeztünk, így most befogom és inkább megosztom veletek csak ezeket a hangulatos karakterplakátokat.

Az idei Oscar-szezon egyik zászlóshajója lehet ez a film, melyről már többször is cikkeztünk, így most befogom és inkább megosztom veletek csak ezeket a hangulatos karakterplakátokat.

Címkék

independent keira knightley drama adaptation carey mulligan mark romanek andrew garfield

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr384538589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

duwy 2010.08.26. 12:24:42

A könyv nagyszerű, szóval bízom benne, hogy valóban díjakra méltó adaptáció születik. A trailer alapján erre minden esély megvan, a színészeket is jól választották ki. Nekem ezek a karakterposzterek is tetszenek.

Ismeretlen_58287 2010.08.26. 17:30:12

a könyv megtévesztően zseniális, értem ezalatt azt, hogy először érdektelen, aztán viszont az egyik legjobb könyv amit a közeli/távoli múltban olvastam. a film pedig nagyon meggyőzőnek a tűnik a trailer alapján, végre jó eséllyel lehetünk szemtanúi egy okos/ügyes/jó könyvadaptációnak. egyetértek duwyval, igazán passzol a színészválasztás minden karakterre és a hangulatvilág, na az valami pazar(nak tűnik). alig várom.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása