aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: vanishing on 7th street (2010) Zalaba_Ferenc
2010. augusztus 19. 06:33:13

Kategória: 2 komment

Hayden Christensen, Thandie Newton és mások egy nap arra ébrednek, hogy az emberiség túlnyomó többségének hirtelen nyoma veszett, ráadásul a sötétben rossz szándékú árnyak tobzódnak. A film első blikkre I AM LEGEND-klónnak tűnik (jó adag KAIRO-val fűszerezve), csakhogy ezt a filmet Brad Anderson (THE MACHINIST, SESSION 9) dirigálta, s nem egy effekt-junkie kókler Hollywoodból.

Címkék

horror trailer thriller independent disaster movie

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr134538563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean 2010.08.19. 07:37:19

Egész jónak néz ki. Bár nem vágom mi is lesz benne,meg mik azok a gyilkos árnyak :)

Lord Picard 2010.08.19. 12:15:57

Azt hiszem egy magyar képregényrajzoló-író képregényét olvastam jó 10 éve. Abban a főszereplő srác egy barlangban el van pár napot, mikor feljön, minden élőlény halott. És egyedül bolyong a kihalt világban. Semmi ellenség nem rémlik benne, így nem valószínű, hogy nagy siker lenne, de szerintem igen jó film készülhetne abból is. De ez is jónak tűnik, Hayden elég meggyőző ebben a szerepben.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása