aeon flux

ready for the action now, danger boy?

aki megállította a homokórát: perzsia hercege dvd-n és bd-n Zalaba_Ferenc
2010. augusztus 09. 08:22:39

Kategória: 11 komment

Jerry Bruckheimer legújabb kaland/fantasyjére ezúttal Amerikában kevésbé voltak kíváncsiak, mint a világ egyéb területein, és tény és való, hogy minőségben a PRINCE OF PERSIA (Perzsia hercege) jócskán elmarad a PIRATES-sorozattól, de ettől még segít kikapcsolni két órára... Az "elolvasom" mögött a hivatalos szinopszis, specifikációk és borítók várnak.

Jerry Bruckheimer legújabb kaland/fantasyjére ezúttal Amerikában kevésbé voltak kíváncsiak, mint a világ egyéb területein, és tény és való, hogy minőségben a PRINCE OF PERSIA (Perzsia hercege) jócskán elmarad a PIRATES-sorozattól, de ettől még segít kikapcsolni két órára...

A Walt Disney stúdió és Jerry Bruckheimer A Karib-tenger kalózai-trilógia szellemét megőrizve ezúttal Perzsia misztikus világába kalauzolja nézőit. A történet nagyszabású, látványos akciókban és izgalmakban gazdag. Egy kalandor herceg (Jake Gyllenhaal) és egy rivális hercegnő (Gemma Arterton) kénytelen szövetkezni, hogy együttes erővel védjék meg a varázserejű tőrt, amely képes rá, hogy visszaforgassa az időt, és uralma alá hajtsa világot. Történetük a halált megvető bátorság, a vakmerő szökések, a váratlan és izgalmas fordulatok sorozata – a PERZSIA HERCEGE - AZ IDŐ HOMOKJA fantasztikus utazás, kihagyhatatlan kaland és tökéletes szórakozás.

A Közel-Kelet képzeletbeli másán játszódó kalandfilm 2010. szeptember 15-én fut be DVD-n és BD-n az InterCom forgalmazásában. A két kiadvány specifikációk és extrák tekintetében szinte teljesen megegyezik egymással - a szokásos SD/HD-különbségeket leszámítva, azaz míg a DVD-n az eredeti hang "csak" 5.1-es, addig BD-n dts-HD MA 5.1-ben szedi szét a nappalit. A film képaránya (2.40:1), BD-n természetesen 1080p-ben, magyar hangja (DD5.1) és feliratai (magyar, angol, stb.) mindkét kiadványon egyezők és extrái is jórészt fedik egymást:

• Egy ismeretlen világ: Így készült a Perzsia hercege
• DVD-exkluzív: Dylan & Cole Sprouse: Blu-ray a király!
• BD-exkluzív: Kimaradt jelenet: Fejek
• BD-exkluzív: A film DVD-változata magyar felirattal és szinkronnal

Címkék

jake gyllenhaal prince of persia dvdextra gemma arterton dvd borito dvd release bd release disney bd disney dvd bd borito

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr924538506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Isu 2010.08.09. 10:00:16

Jó film,már ideje volt,hogy kiadják :)

spiderclone 2010.08.09. 12:38:08

Azért a Blue-Ray-nek lehetett volna egy kicsit másabb borítója, nem pedig ugyan az mint a DVD-nek, mert pl. a lovasok se látszanak a jobb alsó sarokban.... De kötelező vétel lesz!

Korcsmáros András · http://www.youtube.com/korcsmaros 2010.08.09. 14:06:59

Egyszerűen nem értem a mai DVD kiadványokat! Sorra hanyagolják az extrákat! Régebben természetes volt, hogy egy ilyen film, mint a Perzsia hercege, kétlemezes DVD-n kerüljön boltokba, ma meg jó, ha az egylemezes változaton van valami extra. Amúgy én elhiszem, hogy a BluRay-nek szebb a képe, de az, hogy ezeket úgy próbálják eladni, hogy több rajtuk az extra, mint a DVD-n, azt én, mint tíz éves DVD gyűjtő, kikérem magamnak!!!

Ismeretlen_87470 2010.08.09. 14:16:47

Még egy nyamvadt logót sem tudtak összehozni, csak rá****ták a címet ezzel a totál ide nem illő betűtípussal. Meg a BD borítóján a tőr sem látszik, pedig elég fontos szerepe van a filmben. Igénytelenség minden szinten. Az utóbbi hónapokban kiadott borítók még akkor is elriasztanának a vásárlástól, ha olyan áron adnák a lemezeket, amit még AE is ki mer írni.

Ismeretlen_1068 2010.08.09. 14:20:37

A cím az direkt port, a tőr leszabása, nos, az tényleg nem szép. AZ angolok meg tudták oldani: http://www.dvdactive.com/news/releases/prince-of-persia-the-sands-of-time2.html (Mondjuk, itt meg a bíbor színben pompázó háttér csúnyácska.)

Ismeretlen_87470 2010.08.09. 14:41:19

Láttam, hogy direkt port, tudom, hogy sem erről, sem az árról nem a magyar forgalmazó tehet.

del piero 2010.08.09. 15:58:14

"DVD-exkluzív: Dylan & Cole Sprouse: Blu-ray a király!" ez milyen lesz? valami bd-t istenítő hülyeség? simán rárakhatták volna a kimaradt jelenetet

anita 2010.08.09. 20:06:38

3: "..én, mint 10 éves DVD gyűjtő, kikérem magamnak." :D Ez olyan édes! :)

anita 2010.08.09. 20:17:23

Ha már így kiprovokáltátok ezekkel a képekkel.. :D Pénteken este láttam a kék Metrón egy kistérségi Dzsék Dzsillenhóólt! :) /A Határ úton szállt le../ /Ha olvasol, jelentkezz! ;)/

cs-robert 2010.08.10. 09:04:44

A "Dylan & Cole Sprouse: Blu-ray a király" egy öt perces magyar feliratos Blu-ray reklám. Mostanában egy csomó Disney DVD-re rárakják. Két gyerek (akiket én nem ismerek, de gondolom, hogy valamilyen Disney sorozatban szerepelnek) magyarázza benne, hogy miért érdemes BD-re váltani. Sok értelme ennek az extrának nincs.

Ismeretlen_1068 2010.08.10. 09:06:11

10: Térítő reklám. Nem muszáj megnézni, ellenben meg lehet nézni. :) Mondjuk, extraként nem tüntetném fel a DVD-n, mert mégis csak egy reklám.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása