aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tron legacy: the soundtrack Zalaba_Ferenc
2010. július 28. 18:29:20

Kategória: 1 komment

A Stop the Noise névre hallgató francia zenei oldal fellőtt hat tracket a TRON: LEGACY filmzenéjéből, melyet a Daft Punk szerzett (és a hírek szerint a filmben is felbukkannak majd). A meglehetősen monoton, de azért hatásos motívumok ismerősek lehetnek a trailerekből - vagy Zimmer/Howard BATMAN-filmekhez írt filmzenéiből. Melyik a favorit? (Az "elolvasom" mögött találjátok a többit.)

A Stop the Noise névre hallgató francia zenei oldal fellőtt hat tracket a TRON: LEGACY filmzenéjéből, melyet a Daft Punk szerzett (és a hírek szerint a filmben is felbukkannak majd). A meglehetősen monoton, de azért hatásos motívumok ismerősek lehetnek a trailerekből - vagy Zimmer/Howard BATMAN-filmekhez írt filmzenéiből. Melyik a favorit?

Címkék

soundtrack daft punk techno hallgatnivalo electronic tron

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr374538442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_139112 2010.07.30. 16:41:11

A Daft Punk hagyományos zenei stílusa egy komplett film zenei aláfestéséhez sztem nem nagyon lenne alkalmas (túlságosan elvonná a figyelmet a látványről és az eseményekről), ez így ebben a formában már inkább... sztem...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása