aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: cyrus (2010) Zalaba_Ferenc
2010. június 18. 23:46:56

Kategória: 3 komment

Tudom, mire gondoltok, de ez nem egy Miley Cyrus biopic és Hannah Montana-hoz sincs semmi köze. John (John C. Reilly) hét évvel a válása után sem talált partnert magának és már épp kezdene lemondani a boldogságról, amikor megismerkedik a csodálatos Mollyval (Marisa Tomei). Jól haladnak a dolgok, egészen addig, amíg John el nem látogat Molly lakására, ahol nagy meglepetésére felbukkan a címszereplő srác (Jonah Hill). Johnnak rendesen fel kell kötnie a gatyát, mert Molly-t csak Cyrus engedélyével tudja meghódítani, neki pedig annyira nincs ínyére a dolog. A Sundance-en szerették, valamikor jöhetne hozzánk is a mozikba.

Címkék

trailer comedy drama marisa tomei catherine keener john c reilly jonah hill

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr874538254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2010.06.19. 07:02:51

Kisebbfajta csoda lenne, ha ezt a filmet valaki bevállalná nálunk moziban. Talán DVD-n. :\

duwy 2010.06.19. 08:00:45

A trailer és a kritikák alapján biztos meg fogom nézni. Jonah Hill is jónak tűnik (az a fej, amikor zenél :)) a másik három főszereplőt meg még nem láttam rosszul játszani, szóval a színészeken biztos nem fog múlni.

pimp 2010.06.19. 11:01:19

esetleg számíthatunk will ferrell cameora?:D

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása