aeon flux

ready for the action now, danger boy?

polanski nem hallgat tovább Zalaba_Ferenc
2010. május 03. 08:02:02

Kategória: Szólj hozzá!

Miközben a svájci lakában őrzött Polanski ügyvédjei tovább civakodnak a Los Angeles-i hatóságokkal a  77 éves filmművész kiadatásáról, a dolgozni képtelen, családjától elszakított rendezőnek tele lett a hócipője az egésszel és a 2009. szeptemberi letartóztatása óta először tett nyilvános nyilatkozatot, melyben elítélte az őt ért (felmelegített) vádakat, jogi huzavonákra és csalásokra hivatkozott, no meg arra, hogy egykori áldozata is azon van, hogy ejtsék ezt az egészet és mindenki folytassa az életét ott, ahol 2009-ben abbamaradt.

Az ügyben nem kívánok ítéletet mondani, de ha Polanski annyira biztos abban, hogy nem jogszerűen járnak el ellene, akkor ezt a véleményét Amerikában is felvállalhatná. (Ha képben szeretnétek lenni a Polanski-megerőszakolt-egy-13-éves-lányt-Nicholson-házában ügyben, olvassátok el az Origo összeállítását.)

Címkék

hollywood roman polanski polanski

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr914537998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása