aeon flux

ready for the action now, danger boy?

ghibli blus Zalaba_Ferenc
2010. február 21. 09:38:01

Kategória: 3 komment

A Walt Disney Studios Home Entertainment bejelentése nyomán immáron biztossá vált az, ami eddig csak többnyire pletykaként keringett: az egeres cég elkezdi kidobni BD-n a Studio Ghibli katalóguscímeit. Első körben a NAUSICAA OF THE VALLEY OF THE WIND érkezik, méghozzá idén nyáron; egyelőre csak Japánban biztos a megjelenés, de nem hinném, hogy a Disney sokáig várna arra, hogy Amerikában és Európában is útjára indítsa a kiadványt. A Ghibli berkeiből eddig egyedül csak a PONYO kékült be, de a teszterek már róla is ódákat zengenek, szóval nem kicsi az elvárás Miyazaki, Takahata és mások munkáival szemben. Ami Magyarországot illeti,a Ghibli-vagyon nagy részét nálunk a Best Hollywood birtokolja, szóval egyelőre hazai bekéküléssel én még nem nagyon számolnék.

Címkék

anime miyazaki ghibli disney bd bd hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr564537680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_9654 2010.02.21. 14:46:55

a vadon hercegnője azért legalább dvd-n megjelenhetne. nekem az a kedvencem miyazakitól.

Ismeretlen_114132 2010.02.21. 22:10:55

Egyetértek dickkel, inkább jöjjön az DVD-n, nem igénylem én annyira a kéket, csak legyen végre egy legális verzióm...

Ismeretlen_87470 2010.02.22. 01:18:35

Nekem DVD-n már mind megvan (a Ponyo kivételével), szóval jöjjenek csak a kékek. A Mononoke Hime különösen, mert egyik DVD változat képe sem igazán tökéletes. Az általam birtokolt UK kiadás pl. gyönyörű forrásból készült, csak a tömörítés rettenetes.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása