aeon flux

ready for the action now, danger boy?

superbowl trailer összeállítás Zalaba_Ferenc
2010. február 08. 15:32:37

Kategória: 1 komment

Az egyik legnézettebb amerikai tévés program reklámszüneteire a legtöbb stúdió  természetesen rávetette magát, hogy vadonatúj tévészpotokkal jelentkezzen, de a felhozatal némileg mintha elmaradna a korábbi évekétől. (Az "elolvasom" után még négy néznivaló.)


PRINCE OF PERSIA: THE SANDS OF TIME

Az egyik legnézettebb amerikai tévés program reklámszüneteire a legtöbb stúdió  természetesen rávetette magát, hogy vadonatúj tévészpotokkal jelentkezzen, de a felhozatal némileg mintha elmaradna a korábbi évekétől.


PRINCE OF PERSIA: THE SANDS OF TIME


THE WOLFMAN


ROBIN HOOD


ALICE IN WONDERLAND


SHUTTER ISLAND

Címkék

robin hood trailer johnny depp jake gyllenhaal tim burton martin scorsese leonardo dicaprio ridley scott benicio del toro alan rickman anthony hopkins prince of persia emily blunt gemma arterton alice in wonderland wolfman

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr854537634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

n-drew 2010.02.08. 23:32:59

Valóban csalódás. Semmi olyan, amiből ne láttunk volna már hosszabb trailert. Kivéve a The Last Airbender, de az meg már csütörtökön a neten volt. Én a Predatorst vártam.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása