aeon flux

ready for the action now, danger boy?

mad news about mad max Zalaba_Ferenc
2010. január 17. 00:36:14

Kategória: Szólj hozzá!

George Miller már kidolgozta a MAD MAX 4: FURY ROAD járműveit (egy-kettőt már prezentált is), sőt elvileg a főszereplőit is megtalálta Chrlize Theron és Tom "BRONSON" Hardy személyében - ez utóbbi veheti át Mel Gibson szerepét, de ebben még nincs semmi különös, mint ahogy azon a pletykán sem kell megrökönyödni, hogy Miller 3D-ben gondolkodik, az viszont már több mint elgondolkodtató, hogy az új MAX-ben állítólag keveredni fognak az élőszereplős és animációs jelenetek.

Hogy ez mit is takar pontosan - KILL BILL-t vagy ROGER RABBIT-ot, azt a jó ég tudja, mindenesetre a hír már csak azért sem teljesen eszement, mert korábban már felrebbent az az ötlet, hogy animációs folytatás készülhet a MAD MAX-nek, George Miller pedig egyébként is nyakig van az animációs filmekben: gondoljatok csak az Oscar-díjas, egyébként meglehetősen rossz HAPPY FEET-re.

Címkék

animation mad max action george miller sequel pletykarovat 3d cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr904537538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása