aeon flux

ready for the action now, danger boy?

hallgatnivaló: the smashing pumpkins - song for a song Zalaba_Ferenc
2009. december 09. 07:42:31

Kategória: 3 komment

Ugyan a 2007-ben megjelent közepesen unalmas Zeitgeist után Billy Corgan megígérte, hogy visszatér a robbanó tökök kezdeti hangzásvilágához (az eredeti tagok nélkül azért ez nem könnyű vállalkozás), a hivatalos oldalon prezentált ingyenesen letölthető új dal (még 43 követi majd) mégis teljesen egyéninek tűnik - habár zenei gazdagsága némileg köthető a Disarméhoz, de nem csak emiatt kiszabott jó. Corgan egy olyan gyermekről énekel, amely soha nem adatott meg neki. Hallgassátok meg.

Címkék

download the smashing pumpkins hallgatnivalo alternative rock

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr824537379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lozung 2009.12.09. 11:34:36

hu, ez meg corganhez kepest is rettentoen modoros szam. :) meg azert egyeninek sem mondanam, a fomotivum elegge a stairway to heaven-re hajaz. persze a disarm is egy rengetegszer hasznalt akkordmenetre epul, meg ugye nem is lehet mar egyedi dallamot kitalalni, de abban megis volt valami megragado, ami ebbol pl hianyzik szerintem. a siamese dreams-be nem nagyon lehet belekotni, de az azt koveto duplaalbum, (mint altalaban a zenekaroknal a duplaalbumkiadas), mar a hanyatlas elso jele volt. :)

frmn 2009.12.10. 10:28:43

Hanyatlás? Bár a Siamese Dreamst nem veri semmi, a Mellon Collie és az Adore is tartogatott nagyon komoly dalokat. Más kérdés, hogy az Adore-t igazából csak a kritikusok szerették, a rajongók nem annyira. Emiatt aztán a lemezkiadó sem volt már olyan lelkes...

lozung 2009.12.10. 12:21:54

jo hat a mellon collie 28 trackjebe belefert nehany tenyleg jo, de ott jottek elo eloszor ezek a tipikus toltelekdalok, amilyenekkel pl az adore tomve van. de persze az igazi lejtmenet iha es d'arcy kilepese utan kovetkezett. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása