aeon flux

ready for the action now, danger boy?

closer to spock Zalaba_Ferenc
2009. november 15. 07:06:20

Kategória: 1 komment

A napokban baráti társaságban abszolváltuk újra a BD-n frissen megjelent STAR TREK-et, ami magasan a legjobb popcorn mozi, amit eddig idén láthattunk, ugyanakkor egyik barátom szerint meleg, mint egy török fürdő. Véleményem szerint maximum gyermekien ártatlan, de leginkább szexi, a szó heteroszexuális értelmében véve. :) A bizonyítás örömére rendeztünk is filmnézés köré egy drinking game-et, amelynek az volt a lényege, hogy ha a TREK-ben feltűnik egy gay momentum, amit nem tudok megcáfolni, akkor iszom; ha meg tudom cáfolni, akkor a kihívóm iszik. Nos, végül is sikerült bespiccelnem, de örömmel jelenthetem, hogy teljesen fakultatív módon, ugyanis az új TREK-ben csupán egyetlen kivédhetetlenül forró momentum van, az is az utolsó percekben (jöhetnek a tippek). 

Ugyanakkor tény és való, hogy az ósulis STAR TREK kivédhetetlenül ontja magából a forróságot, s nem csupán a szivárvány színeiben tündöklő spandex uniformisa, William Shatner frusztráltan semmibe révedő tekintete és az emberi faj működésének feltárásán ügyködő Spock miatt - nem beszélve a Sulu-t alakító George Takei modoros megnyilvánulásairól. A most következő videoklip hűen prezentálja, hogy az Enterprise nem csupán a külső űr, de a belső nemi identitás titkainak felfedezéséről is regél.

Címkék

fun star trek gay nine inch nails trent reznor

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr144537282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nostro 2009.11.15. 13:34:58

Ez a videó, az utóbbi idők legjobbja!!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása