aeon flux

ready for the action now, danger boy?

alakul a mad max 4 Zalaba_Ferenc
2009. október 30. 07:30:17

Kategória: 2 komment

A MAD MAX: FURY ROAD terve lassan két évtizede sodródik egyik meg nem nevezett forrástól a másikig, no meg George Millerig, aki eonok óta mást se hangoztat, csak azt, hogy Max Rockatansky újra eljön. Időközben Mel Gibson átlépte az ötödik X-et, igaz, ez még messze nem egy Indiana Jones-i kor, ennek ellenére esze ágában sincs visszatérni a posztapokaliptikus autós mókához: Millernek új jelölt után kellett néznie, aki - több forrásból is megerősítve - talán Tom Hardy lesz, akit leginkább a STAR TREK: NEMEZIS khm, nemeziseként ismerhetünk, no meg a hozzánk még nem megérkezett BRONSON őrült címszereplőjeként (ha még nem láttátok volna, akkor érdemes meglesni a trailert). Millernek már autós ötletei is vannak, női főszereplőnek pedig Charlize Theronnal kokettál, akinek azért már igazán elkéne egy sikeres szerep. A forgatás jövő augusztussal kezdődne, természetesen Ausztráliában.

Címkék

charlize theron mad max action sequel disaster movie tom hardy aussie movies

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr444537233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

clive 2009.10.30. 10:28:17

Gibson nélkül felejtős. Az meg hogy túl van az 50iken kit zavar? Mad Max sose a futkorászásról szólt (főleg hogy át is van lőve a lába) inkább számít a személy aki az autóban ül. Miller baszta el, mert minek akart a hülye iraki sivatagban forgatni? Találhatott volna bárhol sivatagot és akkor Gibsonnal forgathatott volna. Nélküle jobb, ha nem erőlteti.

Ismeretlen_93066 2009.10.30. 21:14:59

ha tom hardy lesz benne akkor kötelező, - egy isten a szememben a srác a bronson óta:)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása