aeon flux

ready for the action now, danger boy?

december végén jön a district 9 dvd-n és bd-n Zalaba_Ferenc
2009. október 13. 07:52:22

Kategória: 7 komment

Amerikában december 29-én jelenik meg szimpla- és duplalemezes DVD-n, valamint BD-n a politikai allegóriaként induló, majd transformereket alázó sci-fi/akcióba forduló DISTRICT 9. A vegyes ráksaláta DVD-n a szokásos feature-öket kínálja (eredeti, 1.85:1 képarány, DD5.1-es angol hang és felirat), valamint egy rakat "hogy csináljunk jót olcsón" extrát. A BD erre még rádob egy dts-HD MA 5.1-es angolt, 1080p AVC HD-képet, valamint néhány exkluzív extrát. A bónuszok kb. így festenek csokorba szedve:

  • Audiokommentár Neill Blomkamp rendező közreműködésével
  • Koobus és a nagy flinta
  • Napirenden az idegenek: Így készült a film - háromrészes dokumentumfilm
  • Metamorfózis: Wikus átalakulása
  • Innováció: Improviáció a forgatáson
  • Tervek és koncepciók: A District 9 világának megalkotása
  • Idegen generáció: Vizuális effektusok
  • BD-exkluzív: Joburg felülről - District 9 világának műholdas és vázlatos térképe (interaktív)
  • BD-exkluzív: movieIQ
  • BD-exkluzív: cinechat

Természetesen a hazai folkot leginkább az érdekelné, hogy ez a film hozzánk mikor érkezik DVD-n (és esetleg BD-n), de erre a kérdésre sajnos még nem tudjuk a választ: a filmet moziban bemutató Palace Pictures csupán mozijogokat vásárol (ezt megkeresésünkre meg is erősítették), így a film további sorsa egyelőre kérdőjeles.

Címkék

sci fi action peter jackson sony dvd sony bd

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr74537173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Süti 2009.10.13. 08:19:59

"...transformereket alázó..." kuc-kuc-kuc :)) viccet félretéve: az elmúlt évek legtúlértékeltebb filmje, ami semmi mást nem csinált, mint egy jól bejáratott történetre ráhúzott egy kis sci-fi köntöst és olcsón leforgatták. egy borzalmasan gyenge főszereplővel. miért szereti mindenki? ;)

Ismeretlen_1068 2009.10.13. 08:25:46

annyira gyenge volt a faszi, hogy könnyedén esélyes lehet a következő golden action boy-díjra. :) nulla színészi tapasztalattal, félig improvizálva prezentált egy kibaszott jó átalakulást a törtető hivatalnokból a körülmények áldozatán át a "reluctant hero"-ig. egyébként szívesen megnéznék egy olyan TF-et, amiben a robotok nem csak egymás gerincét tépik ki, hanem az emberekét is. :)

Ismeretlen_87170 2009.10.13. 08:51:46

#1: az hol látszik, hogy "olcsón leforgatott"? Mert számomra ez csak egy kívülről kapott adalékinfó, a filmen abszolút nem tűnik fel, sőt, a Transformers 2 és a Knowing mellett ebben volt a legjobb CGI idén. +minimum 2 "jól bejáratott történet" kapott sci-fi panírt: van itt faji megkülönböztetés/elnyomás/kizsákmányolás, csak utána jön a hőstörténet. A főszereplő meg... hát igen, én is feszülten vártam egész film alatt, hogy "no-no-nO-nO-NO-NO", aztán semmi... :(

Ismeretlen_1068 2009.10.13. 08:58:42

hehe, na de hogy a KNOWING-ban jó volt a CGI? bakker, elképesztően cikik voltak a vetített lángok a repülőgépes és az "égő erdő" jelenetben, a két katasztrófának pedig olyan fizikája volt, mintha egy gyerekszobában szkriptelték volna őket. :) (ettől függetlenül a film egyáltalán nem rossz.)

Ismeretlen_87170 2009.10.13. 10:10:26

a vetített lángok tényleg szúrták a szemem, de szerintem a két katasztrófa teljes jól össze lett rakva. vagy legalábbis nem jut eszembe jobb...

Kemeny Husi · http://steak.freeblog.hu/ 2009.10.13. 10:41:09

UK megjelenesrol nincs info veletlen? Knowing az a film, ahol Cage vigan nyulkal az ego repulo rajzolt langjaiba, a vegen meg a pixar eloadja Adam/Eva sztorijat, ugye? Nem vagyok Trafo-fan, de ezzel egy lapon emliteni a CGI-jat, hat... :)

Ismeretlen_1068 2009.10.13. 12:28:02

az amazon.co.uk december 28-at ír. neki általában lehet hinni. a KNOWING trükkjei a mai korban már eléggé alacsony minőséget képviselnek, de ez részben betudható a viszonylag alacsony költségvetésnek (hollywoodi filmhez képest).

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása