aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: inglourious basterds (2009) Zalaba_Ferenc
2009. június 22. 21:08:18

Kategória: 4 komment

A tegnap posztolt manipulált trailer-töredékkel szemben ez már a "real deal". Ide azokkal a skalpokkal!

Címkék

trailer tarantino brad pitt war movie

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr334536818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Challenger 2009.06.22. 21:53:59

Ha háborús film, akkor az nálam egyet jelent a hatalmas csatajelenetekkel, lövöldözéssel, mészárlással. Éppen ezért, mikor először hallottam QT háborús filmtervéről (a Kill Bill környékén), egyből izgalomba jöttem :) Na mondom ez a rendező mindig kísérletezik műfajokkal, na de hogy háborús filmet csinál...sosem gondoltam volna. Szóval a friss Kill Bill élménnyel a fejemben elkezdtem összerakni a filmet magamban, hogy vajon milyen lehet Tarantino módra. Most nem részletezném teljesen, de a lényeg belőle, hogy több hektoliter vért képzeltem a filmbe, ami a rengeteg elesett katonából csordogálna :) Mindezt azért írtam le, mert olyanokat lehet hallani, hogy ez a több mint 2 órás film inkább a "beszélgetősebb" fajta lesz. Először egy kicsit csalódott voltam, mert tényleg szívesen megnéznék Tarantino-tól egy vérbeli háborús filmet (na meg Bond-filmet is:)), viszont ezek a trailerek annyira hangulatosak, valamint a cannes-i visszajelzések is jók, hogy már látatlanban megszerettem a filmet (aztán csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel). A másik dolog amivel nyugtatom magam: a Kémek a sasfészekben baromi nagy kedvencem, az is hosszú film, és nem kimondottan a Ryan féle mészárszék kategóriába tartozik. Úgyhogy egy fasza forgatókönyvvel, jó párbeszédekkel (nem ám Death Proof féle gyökérségek) igazán jó filmet hozhat össze a Mester. Én bízok benne.

Ismeretlen_1068 2009.06.23. 01:12:38

a kémek az, amiben clint eastwood egy rambo és richard burton a kamerába faarcol, mint az ördögűző 2-ben? na, mert azt nagyon nem szeretem.

Challenger 2009.06.23. 09:21:45

Az lesz az :DD Rémlett is,hogy az xpress-es adatlapján kevés csillaggal jutalmaztad. Amit Eastwood művel benne (főleg a végén) tényleg mese, de ez a film nekem amolyan gyerekkori kedvenc. Nem tudok rá haragudni.

Seraphin84 2009.06.23. 14:56:23

Az előzetes alapján itt a nácik sokkal szimpatikusabbak nekem, mint a briganty-k. Nem nézem meg.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása