aeon flux

ready for the action now, danger boy?

kobe és az aston martin Zalaba_Ferenc
2009. április 25. 22:52:58

Kategória: 12 komment

Világszenzáció! Kobe Bryant új cipőjét reklámozza, méghozzá egy felé közelítő Aston Martin átugrásával.

Evezzünk veszélyesebb vizekre, ebben a videóban pár Jackass-tag félresikerült próbálkozása után mutatja meg Kobe, hogyan is kell átugrani egy kígyókkal teli medencét.

Kobe egykori csapatársa nem hagyhatta annyiban a dolgot, Shaq megmutatja, hogy egy igazi profi miket képes átugrani.

Ismét Shaq, ezúttal a medencés ugrás sajátos interpretációját mutatja be a nagyember.

Címkék

nba nike basketball

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr794536566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_93066 2009.04.26. 01:14:42

A Bryantes vidikről nem árt tudni, hogy az ugrások nem valódiak (nincs az a pénz amiért a Lakers kockáztatná Kobe egészségét) a másik vidiken pedig nem O'Neal van, de ettől függetlenül valóban jópofák:)

Ismeretlen_62806 2009.04.26. 03:36:16

/off: kinek szorítottok a playoffban? nagyon sajnálom, hogy a suns nem jutott be, úgy tűnik, ennek a generációnak már leáldozott. nash (kedvenc aktív játékosom) megérdemelt volna egy gyűrűt az mvp trófeái mellé, de ez már nem igazán fog összejönni neki ebben a csapatban (és a korából kiindulva, máshol sem). a playoffba jutott csapatok közül a philinek nagyon szorítok, de ha az orlandot ki is ütnék, kétlem, hogy a bostont is meg tudnák állítani (még garnett nélkül sem). szintén esélytelen, de a szívemnek kedves csapat a portland és a new orleans - igazából van valaki, aki felveheti a versenyt a lakerssel és a cavsel? nem nagyon. a két esélyesből egyértelműen cleveland párti vagyok, lebron lenyűgöző all-around játéka és a fantasztikus csapatszellem nekem sokkal szimpatikusabb a kobe-féle önző ballhogging dobálásnál (az egyéni tehetségét természetesen nem vitatom, és örülök neki, hogy idén valamivel magasabbak az assist statisztikái, de ennek ellenére nem szeretem a stílusát.)

tomee · http://www.nba1.hu/ 2009.04.26. 10:53:02

daesu: Nem hittem volna, hogy van még olyan, akiben még mindig él Kobe = önző felfogás, az utóbbi időben nem sok Lakers meccset láthattál. A James témába pedig inkább nem akarok belemenni, teljes mértékben elismerem az érdemeit, de a mostanában őt övező hype egyszerűen lehetetlenné teszi, hogy bármiféle szimpátiám is legyen az irányába. Az offolás elkerülése végett inkább ne ide írjuk, ha akarsz megtalálsz a nevemben lévő oldalon. Amúgy, hogy a poszthoz is szóljak: http://www.youtube.com/watch?v=_PDSuhyfY28 A fentiekkel ellentétben ezen valóban Shaq van és megsúgom elöljáróban, hogy Kobe is tiszteletét teszi. "Call David Stern..." :D

pimp 2009.04.26. 12:17:56

/off: mit reggeliztem ma? először gofrit akartam enni, de kiderült, h nővérem megette az összeset, ezért maradt a tojásos-sajtos-sonkás szendvics.

Ismeretlen_1068 2009.04.26. 12:19:46

pimp: nem, ez nem csak filmes blog. :)

Ismeretlen_84013 2009.04.26. 12:21:38

kazama: Elég egyértelmű, hogy egy dollártízmilliókat érő játékos nem fog kocsikat átugrálni, de ettől függetlenül jó kis reklám. A másik két video fanmade, természetesen nem Shaq égeti magát benne, de iszonyat viccesek (ügyesen figurázza ki a két Kobe-s reklámot).

orion 2009.04.26. 18:18:03

Azért azt a 2-3 méteres medencét valószínűleg át tudná ugrani. (Meg feltehetően az autót is, megfelelő előkészületek után.) Mellesleg Bryant sokoldalúbb játékos, mint James. A játékstílusukhoz és az ezzel összefüggő (kifelé mutatott) karakterükhöz hozzátartozik, hogy az egyik LA-ben, a másik pedig egy viszonylag kis város kiscsapatában játszik. Ráadásul nem jártak egyetemre, így bizonyos hatások kimaradtak a személyiségformálásukból.

Ismeretlen_62806 2009.04.26. 19:03:57

tomee: már többször be akartam vetni magam az nba1 fórumra, csak mindig elvesztem a rengeteg topic között, félek, most is ez lesz, szóval hol, milyen néven talállak? :) Addigis itt még egy válasz: mint írtam, én is elismerem, hogy mostanában sokat változott Kobe játéka, de még mindig úgy érzem, hogy néha a nehezebb, saját megoldást választja. Ez persze sokszor jól sül el, hiszen talán Jordan óta a legnagyobb clutch játékos, hatalmas kosarakat tud dobni időként (csak ne mindig turnaround jumper lenne, kezd unalmas lenni :)), de időnként túlzottan magabiztos - az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy mint mondtad, nem néztem mostanában lakers meccset, idén mindössze kétszer láttam őket játszani, ebből az egyik a Cavs elleni idegenbeli győzelem volt (Jameset se azelőtt, se azóta nem láttam olyan borzalmasan játszani: ez egyelőre az a terület, amiben Kobe sokkal jobb: tapasztaltabb, nem remeg meg a keze a clutch szituációkban, de úgy érzem, pár év múlva James is hasonlóan stabil, megbízható játékos lesz.) Az vitathatatlan, hogy az NBA messze túlzásba vitte a jelenleg LeBron körül pörgő hype gépezetet, de én tudok ettől függetleníteni, nem ez fogja meghatározni, hogy mit gondolok róla játékosként: szerintem maximálisan megérdemli az idei MVP címet, a játékában látható ész-teknika-brutális fizikai erő keveredés pedig engem továbbra is képes meglepni és lenyűgözni (gyakorlatilag centeren kívül minden poszton megállná a helyét, és a liga egyik legjobb védője is). Emellett tartom, hogy egyelőre kicsit hullámzó a teljesítménye (lásd a Lakers elleni otthoni gyászos teljesítményét szemben a Bucks ellen 2perc alatt felrakott 16 ponttal), így a sok éves tapasztalat és a kiforrottabb teknikája miatt 1v1-ben jelenleg Kobe győzne, de nem hiszem, hogy ez sokáig így lesz. A döntőben sok minden eldől, kétlem, hogy bármelyikőjük korábban búcsúzna. na, bocs mindenki, mostmár tényleg át az nba1-re, csak mondd, hova.

tomee · http://www.nba1.hu/ 2009.04.26. 20:14:00

daesu: Ugyanezen a nicken megtalálsz, főleg a Lakers topicban mozgok otthonosan (mily meglepő :)), de óvatosan a téma felvetésével, mert ahogy a többieket ismerem, az lesz a reakció, hogy "jaj, már megint valami újonc aki, ezt feszegeti...". :) Sajna mostanában nem sok időm maradt fórumozni (a szerkesztőség és a rájátszás ellenére sem), de naponta azért fel szoktam nézni, szóval biztos megtalálsz, vagy akár én téged.

frmn 2009.04.27. 11:41:34

Hát, ezek szerint az a Tomee vagy, akire gondoltam. (Már váltottunk pár szót az NBA1.hu-n...) Meg is rémültem eléggé, hogy már ide is beférkőzött a Lakers "őrület" :) De egy kis fricskát nem hagyhatok ki :) Érdekes, hogy a két leginkább hype-olt (plusz Chrissy Paula) játékos rajongói beszélgetnek arról, hogy kit mennyire túlhypeolnak :)

tomee · http://www.nba1.hu/ 2009.04.27. 16:09:52

frmn: Nyugi, ide általában nem az NBA miatt járok. :) Ötödik meccs este? Jó párharc ez, a Jazz (a kinti szurkolókat leszámítva) még mindig szimpatikusabb sok más nyugati bejutónál. Jövőre talán pár körrel előrébb találkozunk.

frmn 2009.04.28. 14:48:32

tomee: Nem, ez nem jó párharc :) A Jazznek az egész éve egy csalódássorozat volt. Én ezek után már csak abban bízom, hogy az off-seasonben jelentős átalakításokon megy keresztül a gárda. Sok sikert a nagydöntőben, James ellen kelleni fog.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása