aeon flux

ready for the action now, danger boy?

apparat és tipper a merlinben Zalaba_Ferenc
2009. február 20. 21:53:30

Kategória: 3 komment

Bár a Merlint, mint helyet, nem különsebben kedvelem, ugyanis 1. tömeg van, 2. füstmérgezést lehet kapni, 3. a kinti pultnál egyszerűen nem lehet piához jutni, a bentiben meg nincs választék, 4. említettem már a tömeget? Na de nem ez a lényeg: a hely nem kedvencem, de életem számos kihagyhatatlan bulijának adott helyet - említhetném a tavalyi Extraweltet vagy a tavalyelőtti Modeselektor+Lawgiverz double feature-t, s biza úgy tűnik, márciusban újabb verhetetlen kettőst fogok ott abszolválni, minden bizonnyal az első sorban rezegve, megszaggatott ruhákkal, vérző mellbimbókkal. Vagy valami ilyesmi. Az alábbiakban jöjjön a sajtóközlemény:
Március 21.

MERLIN

AKTRECORDS+CHI RECORDINGS PRESENTS

Apparat - live + Transforma VisualS (Bpitch Control - GER)
Tipper (Tipper Music - UK/USA)

Fine Cut Bodies - Isu - Grasshop
Dr Zoidberg - Subotage + Ioda - Plazma - Nitelight

Visual - TRANSFORMA VISUALS(GER),Kiégő Izzók

Merlin

Bp. 1052 Gerlóczy u.4
Belépő: 3500HUF/Lányoknak 22h-ig 2500HUF!
Elővételben: 2500.-
Elővétel: Merlin, Aktrecords(Bp.1091 Üllői Út 51 - 215-9692)

Apparat
Az Akt Records szervezőcsapata megint összetett dobhártya-és lélekrezegtetésre invitálja kedves közönségét, s vendégük újra az elektronika shitkatapultált üstököse, Apparat. A nyáron már - szuper hanganyaggal, ám nedves körülmények között - Budapesten járt előadó előszeretettel dolgozik együtt Ellen Alliennel, bandázik Raz Oharával, valamint a Moderat formáció egyharmadát alkotja karöltve a Modeselektor-fiúkkal. Szívesen remixeli barátait, mint például a Swayzakot, vagy L’Usine-t, de saját magát is. A tető alá hozott bulin Apparat hangjátékát a Transforma Visuals fogja kísérni mozgóképekkel.

Dave Tipper
A 3 év világkörüli nomádkodás után Hawaii-on letelepedett glitch-mestert nem egyszerű kirobbantani idilli környezetéből, nem is csoda, hogy másfél éve nem járt Európában. 8 LP-n is túl a tavalyi „Tertiary Noise” című válogatásalbuma lezárta breakbeat korszakát, és bár az utóbbi lemezei sem a nuskool jegyében fogantak, ezentúl organikusabb világok felé fordul. Downtempo, melankolikus elektronika, vagy jazzel fűszerezett glitchhop zenéit a technikamániás Tipper saját kiadóján hozza ki, amikhez szinte csak az interneten lehet hozzájutni. Építgeti surround studióját, az Emagik kérésére szakértőként részt vesz a Logic fejlesztésében és hamár végre az öreg kontinensre látogat, természetesen Budapestet sem hagyhatja ki a célok közül.

http://www.apparat.net
http://www.myspace.com/apparat
http://www.tippermusic.net
http://www.myspace.com/tippermusic
http://www.merlinbudapest.org
http://www.aktrecords.hu
http://finecutbodies.com
http://www.chi-recordings.com

Címkék

koncert party apparat dave tipper

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr674536346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

palakon 2009.02.21. 12:00:41

Tipper a Soundon nagyon jó volt, bár délután lépett fel, lehetett a parton ülve is bólogatni a zenére sörrel a kézben.

Pum Pál 2009.03.07. 17:46:46

Csak halkan. kinn az új moderat. http://rapidshare.com/files/204052910/moderat.zip

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása