aeon flux

ready for the action now, danger boy?

fallout 3 (part 01) Zalaba_Ferenc
2009. február 03. 13:16:36

Kategória: Szólj hozzá!

 

 
Immáron a 17. évem töltöm a 101-es menedékhely rozsdás falai között. Az apokalipszis után ez lett az emberiség egyik utolsó mentsvára, a kiválaszottak otthona. 2077 körül -több mint kétszáz éve- a hosszú háborúskodás után, Amerika és Kína is elvesztette a fejét, és atombombákkal támadtak egymásra. Lángba borították a világot. A sugárzás ellepte a Földet. Szinte csak a kormány által épített szuperbiztos menedékhelyek lakóinak volt esélye a túlélésre.
Kis paradicsom ez, a sugárzó pusztaság közepén. A bunker ellátása és életszínvonala elég jó, köszönhetően annak, hogy már az 1950-es években áttörést értünk el a robotikában. Már ekkor megindult az embereket szolgáló robotok gyártása. Viszont az idő vasfoga őket sem kímélte. Mind ócskavas már.
Apám az óvóhely megbecsült tagja, elismert tudós. Édesanyámat nem ismertem, sajnos életét vesztette a születésemkor, de apa sokat mesél róla.

 

Elég sok fiatal is él itt lent, bár nem jövök ki velük túl jól, az egyetlen kivétel talán, a menedék vezetőjének a lánya, Amata. Az az igazság, hogy rögtön beleszerettem mikor megláttam (lehettünk vagy 5 évesek).

- Ébredj! Ébredj! - szólt egy távoli hang.
- Amata! Mi történt? - kérdeztem és gyorsan felültem az ágyamon.
- El kell tűnnöd! Jönnek érted! - mondta.
- Micsoda? Mi ez az egész? - kérdeztem.
- Apád megszökött! Az őrök örjöngenek. Megölték apád aszisztensét, most pedig érted jönnek.

.....

Címkék

game ps3 jatek playstation 3 fallout3 ryuzaki

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr284536279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása