aeon flux

ready for the action now, danger boy?

alternatív watchmen befejezés: konfirmálva Zalaba_Ferenc
2008. november 11. 01:03:18

Kategória: 4 komment

A WATCHMEN tesztvetítéseiről kiszivárgott a hír, hogy a befejezés más lesz, mint a képregényben. A rajongók tombolnak, Zack Snyder sajátos stílusban hűti le őket. (SPOILER! - Jelöld ki a szöveget!)

A tintahal már akkor sem volt benne a forgatókönyvben, mikor először megkaptam. Egyetlen olyan változatban sem szerepelt, amit valaha láttam. Szerintem viszont elegáns megoldást találtak a tintahal problémájára, amiért én is lelkesedem. Legalább annyira rajongok a Watchmenért, mint bárki más, csak azt mondom, hogy ezt a dolgot már akkor másképp akartuk megoldani, mielőtt olvastam volna a forgatókönyvet. A rajongók teljesen odáig vannak a tintahal miatt, pedig inkább olyan jelenetek miatt kellene aggódniuk, mint a terhes nő lelövése vagy a "isten létezik és amerikai" mondat, hogy ezek benne lesznek-e a filmben. Ez az én véleményem, habár lehet, hogy én őrült vagyok.

Címkék

comics watchmen zack snyder disaster movie

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr554536020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2008.11.11. 01:19:17

bonusz info: + snyder csak egy féle befejezést forgatott a filmhez + a tesztvetítések amúgy durva jól sikerültek, a nézők kitűnőnek találták a filmet + a quantum of solace előtt debütáló új trailer már sztoriközpontú lesz, a harmadik, végső előzetes pedig vmikor a jövő év elején készül el, a bemutató előtt 1 hónappal.

DCIJB 2008.11.11. 01:58:36

A Quantum of Solace-szel egyutt milyen uj elozetesek jonnek meg?

Ismeretlen_1068 2008.11.11. 07:43:14

én a T4-re és STAR TREK-re tippenék, de egyik sincs megerősítve. neten mindkettő a jövő hét elején jön.

vargatom 2008.11.11. 13:13:59

Részben igaza van Snydernek, de akkor is sok a probléma... értelemszerűen SPOILER következik. Ha már egyszer szolgai hűségű adaptációra vállalkozott minden más szempontból, akkor miért nyúlt hozzá ehhez a részhez? A Watchmen cselekménye annyira bonyolult, hogy ennek az egy szálnak a megváltoztatása is teljesen felforgathatja... főleg, ha közben minden más ponton meg marad az eredeti történet. Például fontos elem, hogy a polip megjelenésekor nincs fizikai rombolás, és így még megrázóbb a holtakkal teli New York látványa, mint a lassan már lejárt lemez "atomcsapás utáni lerombolt metropolisz". Ráadásul a lény szerintem egy zseniális ötlet volt Moore részéről. Egyszerre elképesztően abszurd, kifigurázza a korábbi szuperhősképregények marhaságait - és ugyanakkor mégis hiteles, mint a háborúra készülő hatalmakat összekovácsoló külső fenyegetés. Legalábbis merész dolog azt gondolni, hogy valaki ennél jobbat tud kitalálni, főleg az alapján amit eddig tudunk az alternatív befejezésről... Manhattan amerikai csinálmány és báb is sokáig, az oroszokat sokkal nehezebb lenne meggyőzni vele. Ja, és ha már alapvető téma a Watchmenben az ő mindenhatósága, akkor mit is akarnak kezdeni ellene a Föld országai? Csak arra lesz ez így jó, hogy teljesen összezavarja az átlag nézőt. Szóval nem nagyon tudom hova tenni ezt az egészet...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása