aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: the day the earth stood still (2008) Zalaba_Ferenc
2008. július 04. 09:46:48

Kategória: 3 komment

tökéletes szerep keanu-nak: szenvtelen, monoton, üres. oscart neki! a film viszont minenképp figyelmet érdemel, még annak ellenére is, hogy csak egy remake (és nem az army of darknessé :).

 

Címkék

trailer remake sci fi keanu reeves jennifer connelly disaster movie

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr374535618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orion 2008.07.04. 16:48:58

Ajánlanám mindenkinek az eredetit. Egyébként az eredeti Magyarországon - évtizedekkel ezelőtt!! - meghonosodott címe az, hogy: A nap, amikor a Föld elhallgatott. Nem ártana, ha a kiadó, forgalmazó majd tiszteletben tartaná ezt a címválasztást. (Hogy a remake apropóján végre az eredetit is kiadják nálunk, az nyilvánvalóan annyira irreális óhaj lenne, hogy csak egy UFO-nak jutna az eszébe, így én ilyesmire nem is gondolok.)

Ismeretlen_1068 2008.07.04. 17:00:28

az eredeti is fox-film, talán a remake-kel együtt kidobnak egy új változatot belőle, de még úgy is kétlem, hogy az intercom megkockáztatná a forgalmazását, ha magyar felirat és szinkron is kerülne rá. mondjuk, meg tudom érteni őket: kinek kell egy 50 éves fekete-fehér sci-fi magyarországon?!

orion 2008.07.04. 23:58:30

Az eredeti már 2 kiadásban is megjelent korábban. Nekem pl. az egyik angol változat van meg: 2 lemezzel, rendezői kommentárral, booklettel, fémdobozzal. (Szerintem nálunk sosem adta a tévé, tehát nincs szinkron hozzá.) Hogy kinek kellene itthon egy 50 éves sci-fi(ami mellesleg a műfaj egyik legnagyobb klasszikusa)? Fogalmam sincs, mivel ilyen filmek rendre nem jelennek meg nálunk - még akkor sem, ha van rajtuk magyar felirat (Világok harca) -, így a potenciális vásárlókról sem tudunk semmit (létszám, érdeklődési kör stb.) Mindenesetre engem meglepne, ha pont nálunk lenne olyan nagy különbség a horror-rajongók és a sci-fi rajongók száma között, mint amilyet a hazai választék próbál sugallni.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása