aeon flux

ready for the action now, danger boy?

a géniuszok megint partit szerveznek Zalaba_Ferenc
2008. április 13. 23:26:18

Kategória: 3 komment

Talán csak a véletlen műve, hogy Japán jelenleg legprogresszívebb anime műhelye, a Studio 4°C munkáinak egyik felét az egész világ látta (Memories, Animátrix, Gőzfiú, Tekkon Kinkreet, Batman: Gotham Knight), a másik felét viszont hazáján kívül csak nagyon kevesen (a zseniális Mind Game, Noiseman Sound Insect, tucatnyi zenei videó és reklám). A tizenkét animációs rövidfilmből álló Genius Party is inkább ez utóbbi kategóriába sorolható. Az igen neves rendezők által dirigált sokéves projekt végeredményének első fele - hét alkotás - tavaly nyáron került a mozikba, és rá egy évre végre DVD-n is kapható lesz (csak Japánban természetesen). A maradék öt filmet magába foglaló Genius Party Beyond-nak még a bemutató dátumát sem tudni, trailer viszont már van, és ez a parti ha lehet, még pörgősebbnek tűnik: Koji Morimoto szegmenséhez Juno Reactor írt zenét, és végre valahára Tatsuyuki Tanaka Cannabis Works (2003) c. albumában felskiccelt rémálma is megelevenedik (Toujin Kit). Titkos befutó lehet még a számomra eddig ismeretlen Kazuto Nakazawa Moondrive-ja is. Csak jusson már el hozzám valahogy...

A trailer megtalálható a Genius Party honlapon, és a YouTube-on is:

Ha valaki esetleg lemaradt volna az első etapról:

Címkék

youtube trailer anime animation coming soon juno reactor studio 4c

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr854535328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2008.04.14. 06:35:40

kár, hogy a mind game-et nem karolta fel a sony. látványvilágában simán odatesz a tekkonkinkreetnek és még a sztorija is őrültebb. hmm, talán ezért nem karolta fel? :)

Tallinn 2008.04.14. 19:12:18

hmm.. a Genius Party-nak beszerezhető valamilyen módon a fentebb említett első része? utánanéztem, de nem sok sikerrel :(

Ismeretlen_87470 2008.04.14. 22:36:21

Ahogy a postban írtam, nyáron, egészen pontosan július 7-én fog megjelenni japánban az első rész DVD-je. Ez után lesz érdemes feliratos rippet keresgélni. Februárban amerikában is bemutatták egy fesztiválon, de külföldi forgalmazásról egyelőre nem tudok. Én biztosan megveszem a japán DVD-t, bár örülnék, ha BD-n is kiadnák.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása