aeon flux

ready for the action now, danger boy?

mindless self indulgence@a38, 07.10.29. Zalaba_Ferenc
2007. október 18. 17:41:28

Kategória: 2 komment

indusztriális punk, ez lenne a MSI, azaz az "észnélküli önkielégítés" stílusköre. egyedülállóan őrült banda a pletykák szerint botrányosan laza koncertekkel, szóval az A38-as fellépés mellé már most beraktam egy felkiáltójelet, amiből hamarost pipa lesz. azt hiszem, az alábbi klip kb. visszaadja, mire lehet számítani:

Címkék

koncert

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr594534800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Deadly 2007.10.18. 22:36:44

basszus, miért nem vagyok otthon, erre én is kimennék. tényleg nagyon jók. de azért úgy tűnik élőben máshogy jók... http://www.youtube.com/watch?v=JGMFzvvsrpg

proci 2007.10.22. 01:03:27

hm... hát industrial punkról nekem az Atari Teenage Riot jut eszembe:) kellemes, kissé poppos, kissé engem mansonra is emlékeztet (ami szvsz egyáltalán nem baj), az extrém színpadkép pedig mindig bejövős. gondolkodom, h menni kéne, talán még tudok is rá bűntársat:)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása