aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: southland tales Zalaba_Ferenc
2007. szeptember 21. 05:57:53

Kategória: 3 komment

igazából nem számít, hányan fütyülnek a cannes-i filmfesztiválon: biztos akadt 1-2 merészebb alak, aki sajtóengedélyét kockáztatva adott hangot véleményének, de a közönség nagyobbik fele csak döbbenten állhatott, mikor 2006. májusában lepergett előttük a southland tales közel három órája, és egyszerűen nem volt semmi értelme. richard "donnie darko" kelly a feszkó történetének egyik legrosszabb pontszámát könyvelhette el magának - hisz egy fesztiválpremier egyben tesztvetítés is -  és végül ennek köszönhető, hogy nem talált gazdát a filmnek. egészen idáig.

a független vizekre maximum ázsiában evező sony végül felkarolta a produkciót, mi több, még pénzt is adott a rendezőnek arra, hogy befejezhesse a trükköket, új jeleneteket vegyen fel és két óránál alig hosszabbra vága össze a filmet. a most bemutatott trailer alapján a produkciónak így sem lesz sok értelme (közel két évvel ezelőtt már próbáltam megfejteni), de azért megnézzük, te is, én is. amerikai bemutató novemberben. várométerTM

Címkék

trailer southland tales richard kelly

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr144534730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2007.09.21. 06:23:43

megj.: bármennyire imádom a donnie darkót (az új évezred egyik legfontosabb filmje), de úgy tűnik, kelly ezúttal lynch helyett gilliamot fogja majmolni.

derceto 2007.09.21. 10:24:57

Music by MOBY?!

Ismeretlen_9654 2007.09.24. 22:14:36

elég kusza ez a tréler, plusz ijesztő, hogy kelly milyen "színész"-eket bírt találni. bár ha azt nézzük, hogy drew nem is volt annyira idegesítő, akkor nem aggódom.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása