aeon flux

ready for the action now, danger boy?

coming soon: 30 days of night Zalaba_Ferenc
2007. július 31. 09:00:04

Kategória: 1 komment

bár már egy ideje tart körülötte a zizegés, eleddig (nomen est omen) hidegen hagyott az alaszkában játszódó vámpíros mese, melynek poénja már a címből is kiollózható: a vérszívók nagy zabálást rendeznek odafenn, ahol 30 napig tart az éjszaka. az első előzetes underworldöt ígért nyomibb vámpírokkal, a rács mögül észt osztó ben fosterrel (egy ilyen idegörlő klisé mindig kell?) és a rettenetesen túlértékelt hard candy-t jegyző david slade-del a rendezői székben. a film alapjául szolgáló képregény hangulata meg sehol. megjegyzem, a filmet finanszírozó ghost house sem volt túl jó ómen... aztán egyszer csak felkerült a korhatáros előzetes a film honlapjára, ami még annyira nem észbontó (csak nyakbontó, eheh... ehh), viszont akad ott egy 2 perces jelenet is, ami több, mint ígéretes. carpie forogna a sírjában, ha ott lenne, s kérne még egy vaníliás fagyit. a hardwirednek köszönhetően innen leszedheted mindkét újdonságot (dl-manager ajánlott). várométerTM

Címkék

horror trailer coming soon

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr554534643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angelus 2007.07.31. 18:15:09

Üdítő, hogy októberben végre nem fűrészelünk, hanem vért szívunk :) Majd megyek mártogatni :] Félretéve a poénokat nekem nagyon bejött az előzetes, remélem nem egy Penge 3 szinvonalú filmet fogunk látni, hanem végre félelmetes vámpírokat :)))

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása