aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2007. május 30. 08:14:05

Kategória: 4 komment

coming soon. no country for old man (2007). ugyan díjat nem hoztak cannes-ból, de a coen testvérek azzal a tudattal térhettek haza, hogy a közvélemény szerint végre visszatértek. ugyan a neo-westernjükben feldolgozott talált pénz sztorija egyáltalán nem új keletű - john cusacktól kezdve ewan mcgregoron át bill paxtonig nagyon sokan megjárták már a nyomasztó utat a felfedezéstől az őrületig -, ám a coen-filmek legtöbbször nem az alapszituval ütnek, hanem dramaturgiával, dialógokkal és karakterekkel. ezúttal tommy lee jones, woody harrelson, josh brolin és a zseniális javier bardem (lassan le merem írni: kedvenc európai színészem) gondoskodnak arról, hogy a feszültség ne menjen a hitelesség kárára. sztori: egy vietnámi veterán (brolin) egy balul elsült drogbizniszbe botlik valahol a mexikói határ közelében. hullák mindenhol, valamint egy nagy rakat heroin és 2 millió dollár kessben. emberünk természetesen lenyúlja a cuccot, aminek vérgőzös következményei lesznek. nézz meg öt rövid részletet a filmből! várométerTM

Címkék

film trailer cannes coming soon coens

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr734534577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_9654 2007.05.30. 12:34:09

jó filmnek tűnik, a coen tesóknak már tényleg ideje lenne összehozni egy átlagosnál jobb filmet, mert a kegyetlen bánásmód és betörő az albérlőm mintha nem is az ő gyermekük lenne. az atmoszféra durván jó lesz, hiába, roger deaksben sosem kell csalódnom. (most már egy kurva oscart hozzávághatnának!)

Ismeretlen_60317 2007.05.31. 09:01:13

"Sztori: egy vietnámi veterán (brolin) egy balul elsült drogbizniszbe botlik valahol a mexikói határ közelében." Biztos sokat agyatlak a történeten. És hol marad a nagymellű nő, akire két lövöldözős jelenet között mindenki hajt? Ejnye. Részemről megszavazok két csillagot (de csak ha jó a popcorn).

Ismeretlen_1068 2007.05.31. 15:00:24

kita: ezekszerint neked nem mond sokat a coen-testvérek neve.

Ismeretlen_9654 2007.05.31. 19:54:55

ha más nem frances mcdormand mint csöcsös csaj... hm, inkább NE! :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása