aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2006. június 30. 16:50:38

Kategória: Szólj hozzá!

the break up (2006). minden romantikus komédiában van 10-15 perc, amelyben a szerelmesek fasirtban vannak. összekaptak valami ökörségen, apró kis semmiségen, esetleg egy félreértés miatt. ez a szükséges rossz, ami a konfliktust hivatott reprezentálni e rózsaszín világban, miközben azért vattából van a felhő. na most, a the break up című "romantikus komédia" ezt a rövidke szakaszt nyújtja szét egy egész filmre: kell-e ennél többet mondanom?

oké, a film címében benne van a témája, szóval e felfedezés nem okozott túl nagy meglepetést. a probléma ott kezdődött, hogy az a szitu, amely elvileg a poénforrás volt, egyszerűen nem működött. jennifer és vince ugyan szakítottak, de még mindig együtt élnek, s úgy próbálják kiebrudálni a másikat, hogy látványosan csajoznak/pasiznak, stb. a gond az, hogy a próbálkozások vagy durvák, vagy arcpirítóak, vagy egyszerűen szánalmasak, ám semmiképp sem viccesek. oké, a helyzetet talán megmentené, ha lenne kémia a két főszereplő között, de ahogy jen és vince végigordibálja a filmet, azon töprengtem, hogy a frászba jönnek ki ezek egyáltalán, mikor nem forog a kamera (tudniillik együtt járnak), s tényleg ennyire nincs már fantázia a hollywoodi bértollnokokban, hogy ismét el kellett sütni a meleg jóbarátot ÉS az excentrikus főnököt?

 

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr1004534265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása