aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2006. április 14. 08:59:25

Kategória: Szólj hozzá!

üvegtigris 2 (2006). kegytárgyak, pólók, karkötők (sic), interjúk, botrányok (a bemutató előtt ellopták a filmet!), miegymás: a teljes egészében privát pénzből forgatott első magyar kereskedelmi filmfolytatás marketingkampányára igazán nem lehetett panasz, még amerikai mércével sem. a letöltögetések ellenére jó sokan meg is nézték, s istenuccse azt hitték, jó filmet láttak. pedig nem. még magyar mércével sem.

történt ugyanis, hogy a keserédes, de inkább édes és pofátlanul vicces szkeccsgyűjteményből, amit 2001-ben üvegtigrisnekhívtak 2006-ra nem maradt más, csak fáradt önismételgetés, langyos improvizálás és üresség, amit a - ments meg, ó, uram! - nagy magyar önsajnálattal töltöttek fel. lali (rudolf péter) valahol a film közepén kifakad, hogy öt éve ugyanaz a szar megy, s ez a mondat félig-meddig találó is az üvegtigris 2-re, hisz öt éve is ugyanezt a filmet láttuk, csakhogy az nem volt szar...

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr184534183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása