aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2005. november 09. 10:54:45

Kategória: Szólj hozzá!

crash (2004).* nem összekeverendő david cronenberg aberrált szexautópályájával. ez a film paul haggis, a million dollary baby írójának szerzői filmje, első nagyjátékfilmes bemutatkozása. soha rosszabb debütálást. a crash-t a kritikusok a magnóliához, az amores perroshoz és a grand canyonhoz hasonlítják, s nem véletlenül: sok szereplő, sok kis történet, melyek itt-ott találkoznak, jobban mondva egymásba rohannak, összeütköznek, mint két kocsi egy autóbalesetben. vélemények, szerepek cserélnek gazdát: szeterotípiák cselekednek váratlanul, kiszámíthatatlan emberek süllyednek sivár közönybe, de senki sem marad érintetlenül. a los angelesben játszódó film ugyan szájbarágósan tárgyalja a faji kérdéseket, de az erőteljes szituációk és a világbajnok színészgárda (amelyből egyedül csak brendan fraser lóg ki) feledteti azt a néhány fárasztó monológot. mark isham pedig megírta élete legjobb filmzenéjét.

* igen, tudom, hogy már volt korábban, de 1. nem érdekel, 2. második napja egy nagy bőregérrel randizom, nem érek rá, 3. épp aktuális, ugyanis holnaptól végre nálunk is játsszák a mozik. 

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr764533864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása