aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2005. szeptember 20. 09:12:06

Kategória: Szólj hozzá!

szomszédok rehab. anno ott csüngtünk minden egyes fejezeten. kár lenne tagadni: a szomszédok "sztárjai" a mi szomszédaink voltak, a problémáikon mi is osztoztunk, s ha képesek voltunk pénzt gyűjteni izaura kiszabadítására, akkor annak még jobban örültünk, ha alma visszatalált a sztálinbajuszos erdőkerülőhöz.

a rendszerváltás óta kátyúban tengődő magyar királyi televízió visszasírja azokat az időket, mikor az egész ország az ő saját gyermekükről mesélt, jó lenne hát ismét révbe érni. de mivel egy új gyerek felnevelésére nincs pénz, hát a régit kellett felcicomázni.

de ne így. szövegbuborékokban kultúrkommentár (mintha alapból nem erről szólna a műsor), s ami még rosszabb, égetni való "poénok", gross out humor (vágási ferkót leszarja egy madár, melyet a magyar népmesékből kölcsönöztek), börleszkes gyorsítások, s produceri vágás, azaz menjen minden a kukába, amit nem lehet kifigurázni, kommentálni.

jézusom. inkább hétkőnként legyen megint adásszünet...

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr784533759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása