aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2005. augusztus 15. 23:30:33

Kategória: Szólj hozzá!

szigetnapló 2005. ötödik nap.

filmezéssel, haverokkal töltött laza szombat délutánt követően ismét erőtt vett rajtam a nyomottság. a real madrid - puskás ferenc válogatott féle iskolázás is inkább bódító hatással volt rám, a "cheer up" elmaradt. a sminkelős lány unszolásra végül erőt vettem magamon, s megtámadtam a szigetet: gondoltam, egyrészt egy kameo igazán belefér, másrészt egy barátném és egy cimbim épp aznap este játszott a drum clubban, s már régóta lógtam nekik azzal, hogy végre élőben is meghallgassam őket.

summa summarum, a koncert-bambulás most kimaradt, egyenesen a red bull pont mellett összetákolt színpadhoz siettem, hogy épp elkapjam impact kicsit tanácstalan, de szórakoztató szettjét. aztán egyszer csak azon kaptam magam, hogy úgy ugrálok, mint kompresszor a vasbetonon, ugyanis ez az aljas dj felpakolta az egyik leges-legkedvesebb kedvencemet: spirittől a dial upot. a pult mögött ren és statik nézték vigyorogva, ahogy pokemonokat meghazudtoló elánnal ropom a dárenbézre.



később ren szólt, hogy tartalékoljam a szuflám, ugyanis statik nagyon meg fog izzasztani. így is lett. gábor valódi slágerparádéval készült: nyitózene gyanánt voodoo people pendulum remixét rakta, majd gyorsan vissza is tekerte, s nine tease-zel felturbózva indította újra. áááh. gondolom, az előző mondatból egy kukkot se értettél, de ha azt mondom, hogy a pult elé tévedt francia hippik úgy pattogtak rá, mint a nikkelbolha, akkor az talán segít elképzelni, mennyire volt durva. s statik nem kímélte a hallgatóságot, közel egy órán át tartotta a színvonalat, hogy aztán kicsit elmenjen rollerek irányába: előkészítve a terepet rennek, aki mindig mélyebbre hatol a slágerbass pörgetésénél.

talán neki kellett volna előbb játszania, mindenesetre statik tűzforró zúzdáját követően a hosszan kitartott dob és basszus nóták meglehetősen visszafogottnak tűntek, s ren (saját bevallása szerint) nem érezte a szettet, így kb. háromnegyed óra múlva ismét a tűhöz invitálta statikot: elvileg back to back folytatták, de időközben befutott egy sminkes maca, s átvágtattunk a party arénába meglesni, mit tesz timo maas a maradandó halláskárosulás érdekében. ahogy az várható volt, szögletes techno és közepesen reszelős acid volt terítéken: fél órányi szeletelés után rá is untunk. a szívem visszahúzott a DC-hez, ám a lábam már nem nagyon bírta a strapár, így rövid kéjelgést követően hazacsoszogtam.



hohes c reklámfigura

Címkék

sziget

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr454533675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása