aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2005. augusztus 09. 09:18:28

Kategória: Szólj hozzá!

túl szép lenne. tegnap éjjel beszélgettem "cecilia cheung"-gal. mire nem jó az msn! mogyoró jól van, de míg a nálam töltött egy hét alatt végig rendes cica volt, ott teljesen megvadult, szóval az előzetes ígéretekkel/fenyegetőzésekkel szemben valószínűleg vissza fogom kapni. azért cecilia is szívesen jönne: itt nálam legalább csend és nyugi lenne (ennyire nem ismer? :), végre elszabadulhatna a családtól, különös tekintettel a 10 éves unokaöcsémre, aki engem 15 perc alatt képes az őrületbe kergetni.

no és ekkor jöt az ötlet: mi lenne, ha ide költözne hozzám, amíg én elvagyok londonban? rendesen tanulhatna, élhetne egy kis magánéletet (végtére is mindjárt 20 éves), ugyanakkor az én kéróm se maradna kihasználatlanul, vigyázna rá, rendben tartaná: a kifizetett rezsi legalább nem ablakon kidobott pénz lenne. aztán a másik dolog: kéne nekem egy laptop, hogy kint is dolgozhassak: ceciliának van egy, de ha itt használhatná az én gépemet - s miért ne használhatná? (a pornót eldugjuk :) -, akkor elvileg a saját laptopjára nem lesz szüksége. viszont ha kapok tőle kölcsönlapotopot, akkor nem kell októberig várnom a kiutazással, mivel elvileg addigra gyűlne össze elég pénzem az útra és egy notebookra. huh, ez mesés lenne mindkettőnk számára, most már csak két dolognak kellene klappolnia: 1. tényleg összejöjjön a londoni út, 2. cecilia szülei belemenjenek abba, hogy eljöjjön hozzám és innen járjon be suliba (gyorsvonattal 50 perc). nos, a nővéremet még csak meg tudom puhítani, na de a sógort..? kemény lesz.

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr944533659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása