aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter(ek): the huntsman - winter's war (2016) Takács Máté
2015. november 16. 20:41:00

Kategória: film 20 komment

Ja, hogy ebben Charlize Theron mellett még Jessica Chastain és Emily Blunt is játszik? Lennénk a Vadász helyében, ez nem kérdés. Mikortól is adják?

huntsman_posters.jpg

Címkék

fantasy charlize theron spinoff poszter universal poster adventure prequel emily blunt adaptation nick frost chris hemsworth jessica chastain snow white children movie uip duna film sam claflin

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr458084360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2015.11.16. 21:52:00

Kétség kívül minőségi csere történt a hölgyek frontján, ugyanakkor a plakátok alapján a pornóváltozat készítőnek nem lesz nehéz dolguk.

FaKe.beL1eVe 2015.11.16. 23:15:28

Szerintem amúgy ez a három vadmacska keresztbe lenyeli Thor bácsit. :)
Leginkább miattuk várom nagyon a filmet, abszolút kedvenc színésznőim. Ennyit számít, hogy nem mindegy, hogy egy Kristen Stewart-ot látsz a posteren vagy egy Jessica Chastain-t vagy egy Emily Blunt-ot. Charlize Theron meg az előző filmet is leginkább ő mentette, szóval nagyon örülök, hogy most is itt van.

isvaen 2015.11.17. 08:19:52

ezt a faszit a fegyverei mentik meg attól hogy csúfosan felsüljön mint színész: minden, amit a kezébe fog, eltereli a figyelmet arról, mekkora ripacsa és tehetségtelen is valójában. szóval thor után ez a két balta (mert azért egy már uncsi és nem ér fel a pöröllyel) is eladhatóvá teszi.

K. Kálmán 2015.11.17. 08:43:21

@isvaen: Szerintem a Hajsza a győzelembe c. filmben jó volt, pedig ott nem volt fegyver a kezében - hacsak egy Forma 1-es versenyautó nem tekinthető annak...

Jester. 2015.11.17. 10:37:54

@K. Kálmán: ...győzelemért, de egyetértek.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2015.11.17. 11:05:26

@Jester.: szintén egyetértek, de még a Star Trekben is jó volt mellékszerepben, illetve a Moby dickes filmben még megnézném...
(szerintem messze áll a ripacstól, pl az első Thorban sem volt rossz.)

isvaen 2015.11.17. 11:25:30

a THOR-t nem ő adta el, hanem a marvel-univerzum misztikuma.
az F-1 filmben kormány van a kezében :o)
a pasi eszköztelen, üres tekintetű. semmi érzelmet nem hozott ki belőlem egy filmje sem. rakjátok pacino mellé, és meglátjátok miről beszélek

misafeco 2015.11.17. 14:09:16

Élőszereplős Frozen koppintás? :D

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2015.11.17. 17:38:41

@isvaen: azért ez az összehasonlítás egyrészt kb olyan hülyeség, mint egy házi sütésű piskótát a Daubner cukrászda sachertortája mellé tenni.
Másrészt pacino is tud keményen ripacskodni:
Righteous kill, 88 minutes, Two for the Money, Revolution...
(mondom ezt úgy, hogy zseniális színésznek tartom, sosem fogom elfelejteni az Any given Sundayt pl:))

Az, hogy belőled semmi érzelmet nem hoz ki, az nem kvalifikálja rossz színésszé - nem szereted, és kész:)

Szerintem pedig a Thorhoz igenis kellett ő is (Brannagh, és a marvel-univerzum mellett.)
It jegyezném meg, hogy a Thor ugye a 4. marvel film volt (Ironman, Hulk, Ironman2 után jött), így ott még véleményem szerint a marvelbélyeg nem annyira érvényesült...

isvaen 2015.11.17. 19:13:27

@Vészmadár: igen, hülyeség, mert a házi sokkal szarabb :o) de hogy ez a srác hol házi/daubner, ott em értem a hasonlatodat... ő egy hollywoodi klón lenne, akivels szemben egy igazi hús-vér színészt (pacino) állítottam szembe? nem értelek.

pacino a sunday óta penetráns filmeket készít. de ő al pacino. ez a srác meg csak a kalapácsa.

de, pontosan az avanzsálja rossz színésszé, hogy ostoba, érzelementes minden pillanata. ergo nem adok rá pénzt. ennél őszintébb kritika nem kell sztem.

neked ő kellett, legyen. olcsón adod, de oké. én megyek a daubenbre :o))

Kovács Erzsébet 2015.11.18. 20:50:00

@isvaen: Szerintem úgy értette, hogy a fiatal és középkorú Pacino mellett nem sok férfiszínész állna meg, még a jók sem. Egy színészlegendához hasonlítottál valakit, aki még nem legenda (de attól még lehet jó). Almát a narancshoz, na, hiába színész és hiába férfi mind a kettő.

Kovács Erzsébet 2015.11.18. 20:51:40

@isvaen: (Amúgy nem lehet mindennap a Daubnerben enni. És viszont, van, amikor nagyon is jólesik a házi piskóta.)

isvaen 2015.11.18. 20:57:40

@Kovács Erzsébet: nézd meg a két pasi első filmszerepét. utána megbeszéljük kicsit kit teszek ki mellé.

Kovács Erzsébet 2015.11.18. 21:09:36

@isvaen: Az első Star Trek rebootban úgy tíz perc elejéig, mint
STAR TREK SPOILER!

önfeláldozó Kirk papa? Nemrégiben láttam újra, és hát igen, megkönnyeztem. Nyilván nem egy Pánik a Tű parkban (a film, mármint), de tekintetbe véve, hogy Pacinóval (egy teljes film) ellentétben kb. tíz perce volt egy megrázó érzelmi átalakulást, a fiatal feleségétől és újszülöttjétől elbúcsúzó, a halálra készülő fiatalembert hitelesen előadni, szerintem kimondottan jól teljesített a sokkal több időt kapott Kirk fiúhoz és a többiekhez képest is.

Ui.: Alapító főszerkesztőnk tudna mesélni róla, mekkora rajongója vagyok Al bácsinak... De nem vagyok biztos benne, hogy ha ma kezdené az ipart, ugyanilyen szép karriert futhatott volna be. Új-Hollywood egészen más világ volt, mint a mai.

Atkakukac1989 2015.11.18. 21:19:43

@Kovács Erzsébet: A mai Hollywooddal neki semmi baja nincs, pont azzal igazolod te is és mindenki más Pacino (és mellétehetjük De Niro-t) létjogosultságát ma is, hogy hol vannak az olyan színészek, mint ők akkor. Ez pedig folyamatosan közbeszéd tárgya, tehát ha ma lenne egy 30 éves színészpalántánk, aki történetesen ő, szerintem ugyanúgy legyalulná a mezőny 90 százalékát. Nem a legenda mivolta miatt, egyszerűen olyan jelenléte van a vásznon, amit nem kell magyarázni.

Atkakukac1989 2015.11.18. 21:27:02

@isvaen: "a THOR-t nem ő adta el, hanem a marvel-univerzum misztikuma" Milyen misztikum, édes istenem, patikamérlegen kiadagolt és 1000x látott kliséhegyek. Megvagyok a Marvellel, de itt pont az volt a lényeg, hogy egy tök átlagos filmet azzal emeltek föl, hogy Thornak ő tökéletes választás volt (hasonlít is rá, magas is stb.), Odin telitalálat volt mint Hopkins és értékelhető későbbi főgonoszt adott Loki személyében. Plusz isteni volt a zene és szép volt Asgard, de ez mind csak körítés, tehát a misztikum része pont nem adta el. Az, hogy ez meg később a Bosszúállók egyik karaktere lesz, már ekkor lehetett régen tudni.

Kovács Erzsébet 2015.11.18. 21:32:16

@Atkakukac1989: A kolléga korábbi kommentjeiből, illetve korábbi kommentváltásainkból ítélve szerintem épp hogy nincs túl jó véleménnyel a mai Hollywoodról. De majd jön és megcáfol ő, ha félreértettem.
És nem, szerintem sem Pacino, sem De Niro karrierje nem alakulna ugyanúgy, mint harminc-negyven évvel ezelőtt. A karizma és a színészi jelenlét a vásznon objektív tényező, de maga a vászon is objektív tényező, a film, a "vehicle", ami engedi kibontakozni, ami megfelelő teret enged a színész tehetségének.
Én nem nézem le a mai Hollywoodot, de azt szerintem nehéz lenne tagadni, hogy egészen más jellegű filmek határozzák meg, mint Új-Hollywoodot. És még így is érdemes eszünkbe idézni, hogy Pacino majdnem nem lett Keresztapa, ugyanis a stúdió fejesei túlságosan szakadtnak, utcagyereknek (amilyen a felemlegetett első szerepe volt) látták, nem sztármatériának. Szerinted ma mit mondanának? Kapna esélyt egyáltalán bizonyítani?
Ha már mindenáron modern párhuzamokat keresünk, talán a szintén erős jelenlétű, és szintén nem szépnek tartott Cumberbatch-csel érdemes példálózni. A Sherlock előtt esélye sem lett volna A-kategóriás hollywoodi szerepekre, és még akkor sem szerzői filmes, hanem képregényfilmes szerepet kapott.

Atkakukac1989 2015.11.19. 08:01:16

@Kovács Erzsébet: Szerintem ez inkább a fennálló filmipart minősíti, hogy felmerül egyáltalán ez a kérdés, hogy kapna-e esélyt? Az a baj, ahogy írtad is, hogy régen is épphogy átcsusszant, ma meg nem lenne esélye, de ez a stúdió felől. Szerintem magának ugyanúgy kitaposná az utat. Szerepelne mondjuk egy Tarantino filmben, aztán onnantól megismernék sokan (persze ez csak tipp). :D

minnifield űrhajós 2015.11.19. 17:50:01

@Kovács Erzsébet:
Vagy egyszerűen csak hülyeség pont egy legendához hasonlítani. Mintha azt mondanánk, hogy Cseh László a maga olimpiai ezüstjével milyen szar úszó, hisz Mark Spitz annak idején 9-e nyert. Nímand.

Kovács Erzsébet 2015.11.22. 13:58:12

@Atkakukac1989: Persze, hogy a stúdiókat, a bizniszt minősíti. Szerintem is kitaposna magának valamilyen színészi karriert, de biztos, hogy nem ugyanolyat (amúgy ha már alternatív idővonalasat játszunk, szerintem indie szerzői filmekkel és tévével futna be).

@minnifield űrhajós: Tökéletes hasonlat, köszönöm, ámbár (nem lévén sportember) csak a másik kolléga cukrászdás-házi sütis hasonlata jutott eszembe nekem is először. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása